Agtbaix.cat - El Pota Blava corona les millors tapes del QuintoTapa L'Hospitalet 2017 al Show Cooking del Barcelona Beer Festival
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Pota Blava corona les millors tapes del QuintoTapa L'Hospitalet 2017 al Show Cooking del Barcelona Beer Festival

Notícies Mar 26, 2017
El Pota Blava corona les millors tapes del QuintoTapa L'Hospitalet 2017 al Show Cooking del Barcelona Beer Festival

Hotel Porta Fira i Establiments Planes, escollides com les dues millors tapes gastronòmiques del QuintoTapa L'Hospitalet 2017, amb el Pota Blava com a protagonista. La tercera tapa escollida tenia entre els seus ingredients principals la Carxofa Prat.

 

El dissabte 25 de març es va celebrar el Show Cooking per escollir la millor tapa del QuintoTapa L'Hospitalet, dintre de les activitats que organitza conjuntament l'Associació de Gastronomia i Turisme i el Barcelona Beer Festival a la Farga de L'Hospitalet de Llobregat.

 

El jurat, format per Lourdes López (blog Lou Lou López), Gabriela Berti (Los Foodistas), José María Toro (Blog hedonista) i com a presidenta del jurat, Luisa Ramos (Baco y Boca), va escollir la tapa Fondant de Carxofa Prat, calçots & Pota blava (Hotel Santos Porta Fira) com la millor tapa gastronòmica, d'una activitat com el QuintoTapa, que aposta pel consum de productes de temporada i del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 ShowCooking BBF QuintoTapa LHospitalet 2017 1

ShowCooking BBF QuintoTapa LHospitalet 2017 2

Al segon lloc també va tenir el protagonisme del Pota Blava: la creació d'Establiments Planes va ser un Atalaya de Pota Blava amb gírgoles, mango al curry, pinya caramel·litzada i un toc de la seva pròpia salsa. Finalment, el tercer lloc va ser per Mug restaurant amb Calçotada all’italiana amb Carxofa Prat, la reina dels cultius del Delta.

 

ShowCooking BBF QuintoTapa LHospitalet 2017 55

La resta de finalistes tenien entre els seus ingredients productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, com el calçot, la ceba tendra o la remolatxa. A més, l'oferta gastronòmica que van gaudir els fans del Barcelona Beer Festival també inclou plats amb Pota Blava, la Carxofa Prat i productes del Parc Agrari, amb restauradors tant de L’Hospitalet com de la comarca que aposten per la gastronomia de qualitat basada en productes de temporada.

www.agtbaix.cat

www.barcelonabeerfestival.com

ANTERIOR

L'AGT porta els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat al Barcelona Beer Festival

SEGÜENT

Més de 55.000 tapes al QuintoTapa L’Hospitalet atorgen l’ADN km0 a la ciutat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha