Agtbaix.cat - L'AGT porta els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat al Barcelona Beer Festival
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'AGT porta els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat al Barcelona Beer Festival

Notícies Mar 24, 2017
L'AGT porta els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat al Barcelona Beer Festival

La cita tindrà lloc del divendres 24 al diumenge 26 a la Farga, a l’Hospitalet de Llobregat. El Barcelona Beer Festival, la trobada de cervesa artesana més important del sud d´Europa, amplia la seva oferta gastronòmica amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme de l’Hospitalet i el Baix Llobregat


El Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat també estaran presents al Barcelona Beer Festival (BBF). Aquests productes locals i de temporada s'apunten a la 6ª edició d'aquest festival de cervesa artesana, que ocuparà per primera vegada les instal·lacions de La Farga, a l’Hospitalet de Llobregat.
Serà una festa dedicada a aquesta beguda, que compta amb molts adeptes que han consolidat l’espai del BBF com una proposta de referència entre professionals i públic interessat en el món de la cervesa artesana.

 

El BBF i l’AGT, primera col·laboració gastronòmica


En l’edició d’enguany, l’organització del BBF i l’AGT es donen la mà per donar un impuls al festival i incloure un espai gastronòmic, on l’aposta serà doble. D’una banda, els col·laboradors habituals del BBF continuen fent una proposta gastronòmica divertida per acompanyar les millors cerveses del món. D’altra, L’AGT afegeix la seva aposta pel producte de proximitat amb nou plats on es podran trobar el Pota Blava, la Carxofa Prat i productes del Parc Agrari, amb restauradors tant de l’Hospitalet com de la comarca que aposten per la gastronomia de qualitat basada en productes de temporada.

 

BBF 1Divendres 24 i dissabte 25 d’11 a 23 h. · Diumenge 26 d’11 a 21 h.
La Farga de L’Hospitalet  (C. Barcelona, 2 · L’Hospitalet de Llobregat)

ANTERIOR

Les deu tapes amb més rock and roll del QuintoTapa L'Hospitalet, al Barcelona Beer Festival

SEGÜENT

El Pota Blava corona les millors tapes del QuintoTapa L'Hospitalet 2017 al Show Cooking del Barcelona Beer Festival

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha