Agtbaix.cat - El Sr. Pota Blava i la Sra. Carxofa segueixen feliços i mengen… Més de 2900 menús servits durant les primeres setmanes del Març Gastronòmic 2017
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Sr. Pota Blava i la Sra. Carxofa segueixen feliços i mengen… Més de 2900 menús servits durant les primeres setmanes del Març Gastronòmic 2017

Notícies Mar 18, 2017
El Sr. Pota Blava i la Sra. Carxofa segueixen feliços i mengen… Més de 2900 menús servits durant les primeres setmanes del Març Gastronòmic 2017

El Març Gastronòmic, que ofereix el repte a restauradors del Baix Llobregat i Barcelona de crear menús que combinen el Pota Blava i la Carxofa Prat, ja ha venut més de 2900 menús durant les primeres setmanes d’activitat.

 

Els 32 restaurants del Baix Llobregat i Barcelona que tenen com a protagonistes el Pota Blava i la Carxofa Prat a les seves taules i fogons durant el Març Gastronòmic, estan tenint una molt bona acollida entre els clients, una festa gastronòmica amb un públic provinent de Barcelona ciutat i la provincia.

El Prat es consolida com a referent gastronòmic juntament amb Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet i Barcelona (amb 5 restaurants) que protagonitzen unes jornades amb un impacte molt positiu al Baix Llobregat: el turisme de dia i la difusió de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat com el Pota Blava, el primer pollastre amb IGP de l’Estat, estan consolidant la revolució gastronòmica i turística que viu la comarca del Baix Llobregat els darrers anys.

Les jornades que finalitzen el 2 d’abril pretenen promoure els productes locals, la cuina i el territori i donaran el relleu a la festa de la Carxofa Prat que començaran el 2 d’abril amb la Carxofada Popular; l’Escarxofa & Jazz [el 9 d’abril], amb un cartell musical i gastronòmic de luxe; el Quinto Tapa Carxofa Prat [12 d’abril a l’1 de maig], i el Fira Tapa Carxofa Prat [21, 22 i 23 d’abril].

 

COM FUNCIONA?
En l’edició 2017 es podrà escollir entre els menús amb l’acompanyament de la beguda, cervesa Moritz i vins de la DO Penedès.

 

Organitzen: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i Ajuntament del Prat de Llobregat • Patrocinadors principals: Moritz i DO Penedès.

ANTERIOR

ÚLTIMA SETMANA! Més de 42.000 tapes rumbeando al QuintoTapa L’Hospitalet

SEGÜENT

Les deu tapes amb més rock and roll del QuintoTapa L'Hospitalet, al Barcelona Beer Festival

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha