Agtbaix.cat - ÚLTIMA SETMANA! Més de 42.000 tapes rumbeando al QuintoTapa L’Hospitalet
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

ÚLTIMA SETMANA! Més de 42.000 tapes rumbeando al QuintoTapa L’Hospitalet

Notícies Mar 18, 2017
ÚLTIMA SETMANA! Més de 42.000 tapes rumbeando al QuintoTapa L’Hospitalet

El diumenge 26 de març finalitza el QuintoTapa L’Hospitalet: la ruta de la tapa Km0. Més de 42 mil tapes servides han demostrat l’esforç dels restauradors per apostar per la qualitat gastronòmica amb producte de proximitat.


Els 35 restauradors de la ciutat han elaborat 54 propostes gastronòmiques en format Tapa amb els productes locals i de temporada. Enfilem la darrera setmana amb el resultat de més 42 mil tapas servides des del passat 25 de febrer. La quarta edició s’escampa pels barris Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Gran Via Sud i Sant Josep. El QuintoTapa se suma a les iniciatives que presenten el potencial turístic de L’Hospitalet i la força de la perifèria com a actiu gastronòmic, cultural i econòmic de primer ordre.

 

Show Cooking AGT & Barcelona Beer Festival
L’AGT i el Barcelona Beer Festival (BBF) es donen la mà per presentar un Show Cooking el dissabte 25 de març a les 11.30 h amb les millors tapes de la ruta. Els blocaires gastronòmics hospitalencs Baco y Boca, Divinos Sabores, L’Hospitalet Gastronòmic i Yummy Barcelona van escollir les 10 tapes finales durant els primers quatre dies de ruta. Durant el cap de setmana del BBF (24, 25 i 26 de març) es podran degustar propostes basades en el producte del Parc Agrari, amb restauradors de L’Hospitalet i el Baix Llobregat.

 

Premis made in L’H
Continua la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz. El premi gros està vinculat al comerç local: visitant les dues zones de la ruta es podrà optar, omplint el Tapaport Or, a un premi d’un xec regal de 400 € per consumir als establiments adherits al Grup de Comerciants de Santa Eulàlia i el Grup de Botigues del Centre i Sant Josep. Es mantenen el Tapaport Argent, fotografia a Instagram, i millor cambrer. La tapa més gastronòmica es podrà votar a través de les xarxes socials.

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme de L´Hospitalet i Baix Llobregat • Amb el suport: Ajuntament de L'Hospitalet

Patrocinador: Moritz Barcelona • Col·laboren: Viu L'Hospitalet, Baco y Boca, Hospi Gastro, Divinos Sabores, Yummy Bcn

ANTERIOR

L'AGT, encarregat del sopar de l'assemblea de l'Associació Catalana de Vending

SEGÜENT

El Sr. Pota Blava i la Sra. Carxofa segueixen feliços i mengen… Més de 2900 menús servits durant les primeres setmanes del Març Gastronòmic 2017

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha