Agtbaix.cat - La Carxofa Prat s'apunta a l'Eat Street
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La Carxofa Prat s'apunta a l'Eat Street

Notícies Mar 11, 2017
La Carxofa Prat s'apunta a l'Eat Street

La cita, dissabte 11 de març. l'Eat Street agafa la seva cara més Km0 amb l´edició “Huértame mucho”, incorporant una proposta de Carxofa Prat a la brasa, a més de tenir la possibilitat de comprar la reina dels cultius del Baix Llobregat. A més, la xef Susana Aragón i el pagès Xavi Oliva impartiran un taller de Carxofa Prat.

 

Si, la Carxofa Prat també s'escapa a Barcelona: la verdura s'apunta a l'Eat Street una festa gastronòmica al carrer, divertida i desenfadada, en la que s'ofereix menjar de qualitat, internacional i avantguardista, preparat per xefs que viuen i cuinen a Catalunya. En aquesta edició 100% Vegetariana, s'incorpora la Carxofa Prat, que es podrà degustar a la brasa; a més, s'organitzarà un taller de la xef Susana Aragón i el pagès Xavi Oliva, que descobriran als assistents tots els secrets la verdura amb més rock and roll del Baix Llobregat.

 

L'Eat Street, la història d'un èxit que fusiona menjar i carrer.

La història de l'Eat Street arrenca a l'abril de l’any 2014, gràcies a les recomanacions d'«El Comidista» de El País i del suplement «Què fem» de La Vanguardia, el dia de la seva inauguració, el festival va tenir més de 3.000 assistents; a la segona edició, quasi 5.000, i a la seva edició 100% de carrer hi van anar més de 8.000 persones. A la Nau Bostik, on es celebra Eat Street mensualment des de principis de 2016, hi vénen uns 4.000 comensals a cada edició.

 

Cuiners professionals amb inquietuds

Allò que realment destaca i distingeix el format street food de la resta de formats culinaris és el contacte directe entre xef i comensal. A l'Eat Street volen veure els xefs com cuinen, juguen, canvien i ens ensenyen alguna cosa nova cada vegada.

 

Producte fresc, de proximitat i ben fet!

Prohibits els microones! Els cuiners treballen amb els seus proveïdors locals de confiança per tal d’obtenir un producte ben fresc. Cada cuiner prepara únicament dos plats per a cada edició i en la seva majoria ofereixen una opció vegetariana i/o vegana, amb elaboracions acurades i una oferta gran de plats si sumem tots els xefs. I tot a preus populars: 5 euros màxim per plat.

 

Dissabte 11 de març, de 12h a 23h

Nau Bostik (C. Ferran Turné 11, Bcn)

 

cartell Taller CarxofaPrat Eat street

ANTERIOR

10.000 persones gaudeixen de la proposta gastronòmica i cultural de L’Hospitalet Experience

SEGÜENT

L'AGT, encarregat del sopar de l'assemblea de l'Associació Catalana de Vending

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha