Agtbaix.cat - 10.000 persones gaudeixen de la proposta gastronòmica i cultural de L’Hospitalet Experience
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

10.000 persones gaudeixen de la proposta gastronòmica i cultural de L’Hospitalet Experience

Notícies Mar 03, 2017
10.000 persones gaudeixen de la proposta gastronòmica i cultural de L’Hospitalet Experience

En els cinc dies de la segona edició de l’activitat, a la plaça d’Europa s’han servit quasi 16.000 tapes i racions

10.000 persones, entre congressistes del Mobile World Congress i públic local, han gaudit del 25 de febrer a l’1 de març de les propostes gastronòmiques i culturals que oferia el Village de la plaça d’Europa, en el marc de L’Hospitalet Experience. Mentre ha durat l’activitat, s’han degustat prop de 16.000 tapes i racions. Diumenge es va assolir la xifra rècord amb 6.339 visitants al Village.

Així, unes 3.500 persones —majoritàriament congressistes— han passat pel Village durant els tres dies del MWC al recinte de Fira de Barcelona a Granvia L’Hospitalet. En aquesta edició s’ha notat, però, un augment de l’afluència de congressistes durant el cap de setmana previ (operadors, staff de GSMA, visitants i empreses expositores), fonamentalment europeus i asiàtics.

L’Hospitalet Experience és un projecte impulsat per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i el Baix Llobregat. El Village s’emmarca en el projecte Meet and Eat impulsat per GSMA, promotora d’aquesta gran fira de telefonia mòbil.

En aquesta edició hi han participat més de 33 entitats i agents culturals de la ciutat, entre els quals hi ha grups musicals coordinats per la Casa de la Música de L’Hospitalet i la Sala Salamandra; grups d’street art; l’estudi de disseny Mermelada, amb l’escultura The Bridge del The Scuplture’s Corner; la Fundació Arranz-Bravo; l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’H, i la Taula de Convivència. Al Village hi han estat presents 24 restauradors de la ciutat que han fet quaranta propostes culinàries de qualitat. S’han fet ressò de l’activitat 6 instagrammers i bloggers que són prescriptors i crítics gastronòmics de la ciutat. Els hotels de la ciutat i el Gremi d’Hotels de Barcelona també hi han participat.

Com a novetat d’aquesta edició cal destacar la zona infantil Ikea Kids i l’espai de treball Networking Place.

ANTERIOR

El QuintoTapa L’Hospitalet ‘rumbea’ al so del Km0

SEGÜENT

La Carxofa Prat s'apunta a l'Eat Street

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha