Agtbaix.cat - El QuintoTapa L’Hospitalet ‘rumbea’ al so del Km0
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa L’Hospitalet ‘rumbea’ al so del Km0

Notícies febrer 28, 2017
El QuintoTapa L’Hospitalet ‘rumbea’ al so del Km0

La 4a edició de la ruta consolida l’aposta pel producte de proximitat, amb 36 herois que rebran als clients amb 57 tapes diferents

Tenim restauradors i bons productes. Millor combinació, impossible: el calçot, la Carxofa Prat, la fava, el Pota blava o productes ecològics de Km0 tornaran a ser els protagonistes, entre el 9 i 26 de març, del QuintoTapa L’Hospitalet Km0. L’edició 2017 supera els participants de les edicions anteriors, en un iniciativa de l’Ajuntament de L’Hospitalet i l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) 


 

Un, dos, tres, quatre! Mambooo QuintoTapa L’H

Quatre edicions des que el QuintoTapa L’Hospitalet va arrencar el 2014 apostant pels productes de temporada i de proximitat. El 2017 superem participants amb trenta-sis valents de cinc barris de la ciutat que han elaborat fins a 57 propostes gastronòmiques amb els productes que tenim més a prop.

 

Show Cooking AGT & Barcelona Beer Festival & Km0

L’AGT i el Barcelona Beer Festival (BBF) es donen la mà per presentar un Show Cooking el dissabte 25 de març a les 12 h amb les millors tapes de la ruta. S’escollirà la proposta amb més rock and roll del QuintoTapa per un jurat format pels influencers Baco y Boca, Divinos Sabores, L’Hospitalet Gastronòmic i Yummy Barcelona. Durant el cap de setmana del BBF (24, 25 i 26 de març) es podran degustar propostes basades en el producte del Parc Agrari, amb restauradors de L’Hospitalet i el Baix Llobregat.

 

Premis made in L’H

Continua la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz. El premi gros està vinculat al comerç local: visitant les dues zones de la ruta es podrà optar, omplint el Tapaport Or, a un premi d’un xec regal de 400 € per consumir als establiments adherits al Grup de Comerciants de Santa Eulàlia i el Grup de Botigues del Centre i Sant Josep. Es mantenen el Tapaport Argent, fotografia a Instagram, i millor cambrer. La tapa més gastronòmica es podrà votar a través de les xarxes socials.

 

No és una moda: fes la ruta en dues rodes

AGT col·labora novament amb BiciCultura BCN organitzant rutes en bicicleta, vinculades al QuintoTapa, per conèixer la ciutat de l'Hospitalet. Les sortides estan previstes per als dies 25 i 26 de març. oH yeaH!
Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT)

Amb el suport: Ajuntament de l'Hospitalet • Patrocinador: Moritz Barcelona

ANTERIOR

L'Hospitalet Experience s'enlaira amb més de 10.000 tapes servides durant el cap de setmana

SEGÜENT

10.000 persones gaudeixen de la proposta gastronòmica i cultural de L’Hospitalet Experience

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha