Agtbaix.cat - L'Hospitalet Experience s'enlaira amb més de 10.000 tapes servides durant el cap de setmana
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'Hospitalet Experience s'enlaira amb més de 10.000 tapes servides durant el cap de setmana

Notícies febrer 15, 2017
L'Hospitalet Experience s'enlaira amb més de 10.000 tapes servides durant el cap de setmana

Gran èxit de participació en el primer cap de setmana del Village, en què s’han servit un total de 10.139 tapes. El Village s’emmarca dintre del projecte L’Hospitalet Experience, que organitza l’Ajuntament en col·laboració amb l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i el Baix Llobregat i diferents entitats, restauradors i agents culturals de la ciutat. L’objectiu és mostrar la riquesa gastronòmica i la cultura de la ciutat tant al públic local com a visitants i congressistes.

Instal·lat al bell mig de la plaça d’Europa, el Village ofereix dos envelats climatitzats —el més gran de 300 m2— on degustar tapes i platillos de diferents punts del nostre país, elaborats per un total de 24 restauradors i entitats de la ciutat; la terrassa exterior, una àmplia zona d’oci on gaudir d’espectacles de carrer i creacions artístiques, i l’escenari amb actuacions musicals. Com a novetat d’enguany, el Village ha ofert durant el cap de setmana una zona de jocs infantils per als més petits, l’espai IKEA Kids.

Avui i demà —dies de celebració del congrés— serà el moment de tastar alguns dels plats i de les especialitats més típiques del nostre territori, en horari d’11 a 20 hores. Durant tota la jornada se succeiran tant a la plaça com a l’escenari diferents activitats i actuacions de diferents gèneres (percussió, flamenc, jazz, rumba catalana, sardanes, street dance, dj...).

ANTERIOR

El Sr. Pota Blava i la Sra. Carxofa són feliços i mengen… VIII Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat, del 2 de març al 2 d’abril

SEGÜENT

El QuintoTapa L’Hospitalet ‘rumbea’ al so del Km0

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha