Agtbaix.cat - L'H Experience torna a omplir de gastronomia i cultura hospitalenca la Plaça Europa durant el Mobile World Congress
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'H Experience torna a omplir de gastronomia i cultura hospitalenca la Plaça Europa durant el Mobile World Congress

Notícies febrer 16, 2017
L'H Experience torna a omplir de gastronomia i cultura hospitalenca  la Plaça Europa durant el Mobile World Congress

L’H EXPERIENCE  
Del 25 de febrer a l’1 de març el cor de L'Hospitalet tornarà a bategar al centre de la Plaça Europa. La segona edició de L'Hospitalet Experience serà la millor oportunitat per conèixer la ciutat i la seva gent en un mateix espai.

 

L’H EXPERIENCE: HOLA MWC
Tapes, tabalers, calçots i carxofes, castellers, migas extremenyes, rumba catalana, art en directe... Tot això i més, amb el sabor de L'Hospitalet més autèntic, s'aplegarà a la Plaça Europa del 25 a l’1 de març al voltant de L'Hospitalet Experience, que complirà el seu segon any d’existència, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i del Baix Llobregat. Amb el Mobile World Congress a punt, serà una oportunitat també per ensenyar el potencial de L'Hospitalet als congressistes de diferents països i cultures.

L’Hospitalet Experience tindrà el seu epicentre a la plaça d’Europa, on s’instal·larà el Village. En aquest espai, el visitant trobarà un gran envelat climatitzat de 300 m2 on degustar tapes i plats típics de diferents punts del nostre país, elaborats per un total de 24 restauradors i entitats de la ciutat; la terrassa exterior, una àmplia zona d’oci on es podrà gaudir d’espectacles de carrer i creacions artístiques, i l’escenari, on se succeiran les actuacions musicals. Com a novetat d’enguany, el Village ofereix una zona de jocs infantils per als més petits, l’espai IKEA Kids, que estarà oberta el cap de setmana.

Així, el 25 i 26 de febrer —el cap de setmana anterior al certamen—, les tapes seran les grans protagonistes; i el 27 i 28 de febrer el 2 de març —dies de celebració del congrés—, serà el moment de tastar alguns dels plats i de les especialitats més típiques del nostre territori. Els tiquets es podran adquirir a la mateixa plaça d’Europa, en dos punts oberts permanentment.

Durant tota la jornada se succeiran tant a la plaça com a l’escenari diferents activitats i actuacions de diferents gèneres (percussió, flamenc, jazz, rumba catalana, sardanes, street dance, dj...).

A més, durant tots els dies es podrà contemplar l’obra “Bridges”, de Mermelada Studio, una metàfora sobre la comunicació humana a partir de l’element estructural de la cadira, amb la quals el públic podrà interactuar. Aquesta creació es pot veure a l’Sculpture’s Corner, punt de trobada entre l’art contemporani i la ciutadania que promou la Fundació Arranz – Bravo.

L’oferta cultural i gastronòmica del Village es vol arribar tant al públic local com als visitants —la previsió és que més de 101.000 congressistes visitin el Mobile World Congress i que l’impacte generat sobre l’economia de Barcelona i del conjunt de l’àrea metropolitana se situï al voltant dels 465 milions d’euros.

L’Hospitalet ha identificat l’oferta gastronòmica com un nou motor econòmic i vol projectar-se com a ciutat amb atractiu gastronòmic, mitjançant l’autenticitat de les seves tapes, els preus assequibles i la qualitat i varietat de la seva oferta. La ciutat també té una xarxa d’equipaments culturals que són referents en l’àmbit metropolità i a Catalunya, gràcies al desenvolupament del Districte Cultural.L’H EXPERIENCE: CONEXIÓ GASTRONÒMICA I CULTURAL
L'Hospitalet Experience vol presentar al gran públic la riquesa i l’efervescència de la seva proposta gastronòmica i cultural. Durant els cinc dies de la iniciativa, es reuniran a la Plaça Europa la millor oferta gastronòmica de la ciutat, i l’autenticitat i la genuïnitat de les seves iniciatives culturals.
L’Hospitalet està consolidant projectes com el Districte Cultural i en l’àmbit de la gastronomia. L'Hospitalet Experience reforça aquesta aposta de ciutat que aplegui totes les nostres propostes en aquests àmbits. Estigueu atents a iniciatives com el Quinto Tapa l’H, Tapes del Món...

Organitza: Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat • Associació de Gastronomia i Turisme L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AGT)

ANTERIOR

AGT apropa el valor del territori i el producte de proximitat del Baix Llobregat a IFEMA Madrid

SEGÜENT

El Sr. Pota Blava i la Sra. Carxofa són feliços i mengen… VIII Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat, del 2 de març al 2 d’abril

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha