Agtbaix.cat - AGT apropa el valor del territori i el producte de proximitat del Baix Llobregat a IFEMA Madrid
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

AGT apropa el valor del territori i el producte de proximitat del Baix Llobregat a IFEMA Madrid

Notícies febrer 12, 2017
AGT apropa el valor del territori i el producte de proximitat del Baix Llobregat a IFEMA Madrid

 

Del 19 al 21 de febrer, HIP (Hospitality Innovation Planet) serà el centre neuràlgic de la innovació del sector de l'hostaleria i restauració. Es donaran de la mà les noves tendències, els productes i les solucions específiques dirigides a tots els segments implicats del sector que és, des de fa molt, un dels motors de l'economia actual.

 

En aquesta cita capdavantera han aconseguit obrir-se espai el territori i els productes de temporada del Baix Llobregat. Sota el nom "La despensa coherente", el diumenge 19 a les 12,30h, membres d'AGT participaran d'aquesta ponència, dins el congrés Hospitality 4.0, un espai que pretén mostrar nous conceptes, competències, estratègies i models de negoci, a més de habilitats i solucions per millorar l'experiència dels clients.

 

Serà una bona oportunitat per presentar els projectes que organitza AGT des del 2009 al Baix Llobregat, tots lligats als productes locals i de temporada, que han donat valor al producte i al territori a través de la restauració, i revitalitzat l'economia local i productiva, utilitzant eines vinculades a la innovació i la comunicació.

 

Oscar Teruelo, president AGT i membre de la junta Slow Food Barcelona, al costat de Susana Aragón, assessora gastronòmica d'AGT i xef Slow Food, compartiran taula amb Aitor Buendía, periodista i conductor del programa "La ruta Slow" de Ràdio Vitòria, acompanyats del xef Jose Fuentes, de la Taverna del Trasteo de Zahara del os Atunes i Kulto de Madrid, en un acte presentat i moderat per la periodista pratenca i agitadora cultural Laura Quinto.

 

#HIP2017

www.expohip.com

ANTERIOR

Presstrip per potenciar el Parc Agrari

SEGÜENT

L'H Experience torna a omplir de gastronomia i cultura hospitalenca la Plaça Europa durant el Mobile World Congress

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha