Agtbaix.cat - Conferència Carlo Petrini, Auditori CèNTRIC espai cultural #elPrat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Conferència Carlo Petrini, Auditori CèNTRIC espai cultural #elPrat

Notícies Gen 12, 2017
Conferència Carlo Petrini, Auditori CèNTRIC espai cultural #elPrat

Carlo Petrini porta la revolució Slow Food al cor del Parc Agrari del Baix Llobregat


El fundador i president del moviment internacional Slow Food explicarà la seva visió de l'agricultura i la gastronomia al Prat de Llobregat el proper divendres 10 de febrer en una taula rodona organitzada per l’AGT, l'Ajuntament del Prat i Slow Food Barcelona.

Carlo Petrini és categòric: “el món no té futur si destruïm l'agricultura local”. Ho afirma constantment en entrevistes, xerrades, simpòsiums. Hi ho tornarà a fer el 10 de febrer al Prat, unes de les ciutats amb el pulmó agrícola més important del país, el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Sota el nom “Agricultura periurbana. L´oportunitat del Parc Agrari del Baix Llobregat”, l'Ajuntament del Prat, l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i Slow Food Barcelona organitzen la conferència per incidir en la importància d'una gastronomia Km0 basada en aliments bons, nets i justos, i que influeix directament a l'economia local i la biodiversitat.

 

 

Carlo Petrini Conferencia El Prat Barcelona
La taula rodona comptarà amb Xavi Oliva, pagès i president de l´Associació Amics del Cavall; el xef Slow Food, Sergi de Meià; Raimon Roda, director del Parc Agrari del Baix Llobregat; i Sergi Alegre, regidor de Promoció de la Ciutat, Mobilitat i Transport de l´Ajuntament del Prat.

 

Carlo Petrini, padrí del Març Gastronòmic 2017

La unió dels cuiners amb els productors locals és estratègica. Els xefs poden aportar molt en la defensa del producte i de l'economia local. Per això Carlo Petrini serà el padrí de les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, cada vegada més unificades amb el territori del Baix Llobregat. L'acció és una aposta pel Pota blava, la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari, convertint-se en una gran oportunitat per a la restauració local: pocs territoris tenen un pollastre amb IGP i una de les Carxofes més importants de l'Estat.

Les Jornades, que van néixer al Prat, però la seva vocació de comarca fa que fins a sis ciutats del Baix Llobregat s'incorporin a l'activitat, a més de tres restauradors vinculats al moviment Slow Food de Barcelona. Cal afegir la implicació de la escola de cuina Hofmann Barcelona, amb la participació dels espais gastronòmics que tenen a la capital.

Quan i on
Divendres 10 de febrer, de 18h a 19,30 h
Auditori del CèNTRIC espai cultural. 

Pl. Catalunya 39-41, El Prat de Llobregat · Metro L9 CèNTRIC.
GRATUÏT.
Inscriu-te per reservar la teva plaça.

 

INSCRIPCIONS TANCADES PER AFORAMENT. EL DIVENDRES A PARTIR DE LES 16,30H, PODEU RECOLLIR LES ÚLTIMES 50 ENTRADES DISPONIBLES A LA RECEPCIÓ DEL CèNTRIC espai cultural 

 Logos web

 

ANTERIOR

El gran “pollo” de FiraTapa finalitza amb més de 9300 tapes de Pota blava i Carxofa Prat consumides

SEGÜENT

La Carxofa Prat fa parada i fonda al Mercat de la Terra Slow Food de Barcelona

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha