Agtbaix.cat - El gran “pollo” de FiraTapa finalitza amb més de 9300 tapes de Pota blava i Carxofa Prat consumides
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El gran “pollo” de FiraTapa finalitza amb més de 9300 tapes de Pota blava i Carxofa Prat consumides

Notícies Des 19, 2016
El gran “pollo” de FiraTapa finalitza amb més de 9300 tapes de Pota blava i Carxofa Prat consumides

Es venia anunciant que es muntaria un bon “pollo” i així va ser. El Pavelló Gastronòmic supera límits i el 2016 ho ha tornat a aconseguir. Més de 9300 tapes van deixar gairebé exhaurides les existències gastronòmiques de Pota Blava i Carxofa Prat al FiraTapa, en un espai ple d’activitats entre els dies 16 i 18 de desembre.

 

Les 30 propostes amb producte de temporada i proximitat són les responsables de l’èxit del FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat. Més de 9300 tapes encara estan fent la digestió als estómacs del públic participant en la festa celebrada al Pavelló Gastronòmic de la 43a Fira Avícola Raça Prat. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i diferents representants de la vida política i social catalana han pogut degustar les tapes que oferien els 14 restauradors participants i comprovar les potencialitats dels dos productes emblemàtics del Prat i el Parc Agrari del Baix Llobregat en un espai ple de música i activitats familiars.

 

FullSizeRender

Èxit del ShowCooking Memorial Mey Hofmann
Un dels moments més intensos del Pavelló Gastronòmic va tenir lloc dissabte al matí, amb el Showcooking per escollir la millor tapa gastronòmica del Quintotapa Pota Blava 2016. L'exhibició d'enguany va retre homenatge a la desapareguda cuinera Mey Hofmann. Un jurat presidit per Sílvia Hofmann, acompanyada per Lluís Rovira i Laia Freixinet, va escollir el Pota & Roll de Susana Aragón, del Cèntric GastroBar by Ona Nuit, com la recepta guanyadora. Més de 200 persones van seguir l’acte ben atentes als 8 xefs finalistes, que van demostrar que el Pota Blava i la Carxofa Prat són productes amb molt de potencial.

Un FiraTapa que també mira als refugiats
Per cada tiquet venut al FiraTapa, l’organització destinarà 0,20€ a la campanya “Suport i salvament a les persones refugiades”, que impulsen Proactiva Open Arms i Caminando Fronteras, que van organitzar una xerrada durant l'esdeveniment gastronòmic.

FullSizeRender 1

Sant Boi, convidada de luxe
Sant Boi de Llobregat va ser la ciutat convidada durant els tres dies del Fira Tapa. Degusta Sant Boi, el col·lectiu que representa als restauradors de la ciutat veïna, va demostrar per què aquesta ciutat del Baix Llobregat és una de les referències gastronòmiques de la comarca, amb una aposta decidida per fer bona cuina basada en els productes del Parc Agrari.

ANTERIOR

FiraTapa torna a fer gala de la cuina local i ret homenatge a la cuinera Mey Hofmann

SEGÜENT

Conferència Carlo Petrini, Auditori CèNTRIC espai cultural #elPrat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha