Agtbaix.cat - El riff final del QuintoTapa Cornellà: Més de 34.000 tapes planten el Parc Agrari als paladars
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El riff final del QuintoTapa Cornellà: Més de 34.000 tapes planten el Parc Agrari als paladars

Notícies Nov 16, 2016
El riff final del QuintoTapa Cornellà: Més de 34.000 tapes planten el Parc Agrari als paladars

Definitivament, els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat són la millor música per a fer ressonar la gana. El QuintoTapa Cornellà ho confirma. Disset dies després, la quarta edició supera les 34.000 tapes venudes, en un treball braç a braç entre els restauradors participants, l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament de Cornellà.

Els 21 bars i restaurants de Cornellà han fet protagonista el producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat: patata, albergínia, ceba, enciam, tomàquet, meló, pollastre pota blava... Tots aquests productes i més han ocupat barres i taules dels restauradors participants. Durant el mes de desembre es comptabilitzaran els tapaports i es coneixeran els resultats de les votacions de les tapes guanyadores i el millor cambrer, a més dels clients guanyadors dels diferents premis.

El QuintoTapa Cornellà és una més de les accions gastronòmiques que han posicionat el Parc Agrari, Cornellà i les poblacions del Baix Llobregat com una de les zones dinamitzadores de la cuina que respecta el producte de Km0 a Catalunya. Un ruta gastronòmica que, a més de descobrir les possibilitats culinàries del producte fresc del Parc Agrari, pretèn unir productors i restauradors i expandir els atractius turístics de Cornellà.

ANTERIOR

La DO Penedès i l’AGT arriben a un acord de col·laboració

SEGÜENT

Continua el Rock and Roll a Cornellà: El QuintoTapa arriba a la última setmana amb més de 22.000 mil tapes venudes

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha