Agtbaix.cat - Continua el Rock and Roll a Cornellà: El QuintoTapa arriba a la última setmana amb més de 22.000 mil tapes venudes
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Continua el Rock and Roll a Cornellà: El QuintoTapa arriba a la última setmana amb més de 22.000 mil tapes venudes

Notícies Nov 08, 2016
Continua el Rock and Roll a Cornellà: El QuintoTapa arriba a la última setmana amb més de 22.000 mil tapes venudes

A Cornellà han decidit que els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat són la millor música per fer ressonar la gana. El QuintoTapa Cornellà, que va arrencar el 27 d’octubrei finalitza el 13 de novembre, supera les 22.000 tapes venudes durant els primers 10 dies. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) treballa colze a colze amb l’Ajuntament de Cornellà, en el projecte, un clàssic de la restauració de la ciutat.

Enguany participen 21 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta clara i un argument: el protagonisme és per al producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat. La seva proposta és doble: la tapa Km0 (a 3 €) i la tapa especialitat de la casa (a 2,50 €) amb un Quinto Moritz. La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i, utilitzant el Tapaport, ofereix diferents premis: el QuintoTapa comptarà novament amb el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa populari es manté el premi al millor cambrer.

El QuintoTapa Cornellà és una més de les accions gastronòmiques que han posicionat el Parc Agrari, Cornellà i les poblacions del Baix Llobregat com una de les zones dinamitzadores de la cuina que respecta el producte de Km0 a Catalunya. Un ruta gastronòmica que, a més de descobrir les possibilitats culinàries del producte fresc del Parc Agrari, pretèn unir productors i restauradors i expandir els atractius turístics de Cornellà.

ANTERIOR

El riff final del QuintoTapa Cornellà: Més de 34.000 tapes planten el Parc Agrari als paladars

SEGÜENT

Més de 70.000 tapes Pota Blava fan volar la 8a edició del QuintoTapa

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha