Agtbaix.cat - La rebel·lió a la granja dels Pota Blava continua: QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 45.000 tapes venudes en dues setmanes!
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

La rebel·lió a la granja dels Pota Blava continua: QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 45.000 tapes venudes en dues setmanes!

Notícies Oct 24, 2016
La rebel·lió a la granja dels Pota Blava continua: QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 45.000 tapes venudes en dues setmanes!

Les dues primeres setmanes del QuintoTapa Pota Blava no podrien haver estat més espectaculars. Organitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i en marxa fins l’1 de novembre, durant els primers deu dies s’han superat les expectatives més favorables: les 45.000 tapes venudes són un exemple de l’èxit per l’aposta clara amb un producte diferent i de qualitat, com és el Pota blava, l’únic pollastre IGP.

    

El Pota Blava amb sex appeal al paladar
La 8a edició del QuintoTapa té l’objectiu marcat: que tothom tingui somnis pujats de to després de tastar-lo. El Pota Blava és un animal de plomatge viu, ros, fosc, sencer arribar a ser rogent, amb una cresta amb 5 o 6 puntes i amb unes cuixes lliures de plomes i allargades amb un color blau pissarra. Es pot ser més sexy? I si el tasteu, amb un gran gust i aroma, caureu de quatre grapes. A més, el seu pedigrí li precedeix: és el primer pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida: a la família s’ha incorporat –n’estem molt contents– el Gall Negre del Penedès, però el Pota Blava té més recorregut.

A la cassola amb un toc gourmet i més premis
Com ve passant en les últimes edicions, des de l’AGT es vol apostar per la qualitat gastronòmica. El Pota Blava és un producte que cal saber cuinar per treure-li tot el seu potencial. Per aquest motiu, els restauradors participants tornen a disposar d’un assessorament gastronòmic per part de diversos xefs col·laboradors de l’entitat. I continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz i els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

El Pota Blava és sexy... però #ElPrat també
El QuintoTapa no només prioritza el fet de passar-s'ho bé, conèixer la gastronomia del Prat, sinó que, a més, teniu l’oportunitat de visitar un entorn urbà envoltat de platges, pinedes, el delta del Llobregat i un Parc Agrari del Baix Llobregat de 2700 hectàrees, on els Pota Blava tenen la seu de la seva república particular.

 

ANTERIOR

Presentació de la temporada gastronòmica al Prat

SEGÜENT

El Prat presenta la fórmula magistral per al 2016 – 2017: gastronomia, territori i turisme generant economia productiva

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha