Agtbaix.cat - El Prat presenta la fórmula magistral per al 2016 – 2017: gastronomia, territori i turisme generant economia productiva
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Prat presenta la fórmula magistral per al 2016 – 2017: gastronomia, territori i turisme generant economia productiva

Notícies Oct 17, 2016
El Prat presenta la fórmula magistral per al 2016 – 2017: gastronomia, territori i turisme generant economia productiva

El proper dijous 20 d'octubre coneixeràs totes les activitats gastronòmiques de la ciutat del Prat per al curs 2016-17, fruit de les sinèrgies entre l’Ajuntament del Prat i l’AGT (l'Associació de Gastronomia i Turisme) com a promotors d'un moviment que està posicionant el Prat com a referent de la gastronomia a Catalunya.

La cita serà el 20 d'octubre a la sala d'actes del Centre de Promoció Econòmica del Prat. L'objectiu: la presentació de la programació d'activitats al Prat el curs 2016-2017 envers la gastronomia, una eina i una excusa perfecte per conèixer també territori, generar economia productiva, i fer-ho amb la panxa plena de productes de qualitat.

flyer temp2016 17 03-3 copia

El Prat de Llobregat s'ha convertit en el focus del turisme gastronòmic de la comarca del Baix Llobregat i la perifèria de Barcelona. L'Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració de l’AGT l'Associació de Gastronomia i Turisme segueix apostant per activitats com el QuintoTapa (amb vuit edicions), les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat (amb set edicions), els FiraTapa Pota Blava i Carxofa Prat, l'espai Gastronòmic de Fira Avícola,... comparteixen una línia que uneix productors, restauradors i consumidors en un triangle virtuós sobre el qual caminen les noves tendències turístiques i gastronòmiques del futur.

L’objectiu segueix essent fomentar el consum dels productes del Parc Agrari. El dia 20 serà una oportunitat per veure l'aposta gastronòmica realitzada per la restauració del Prat en pro d'un turisme gastronòmic de qualitat.

 

ANTERIOR

La rebel·lió a la granja dels Pota Blava continua: QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 45.000 tapes venudes en dues setmanes!

SEGÜENT

Tapes del Món converteix el Districte Cultural de L'Hospitalet amb més de 6000 tapes en un univers gastronòmic

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha