Agtbaix.cat - Tapes del Món treu al carrer L’Hospitalet més multicultural
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Tapes del Món treu al carrer L’Hospitalet més multicultural

Notícies Set 29, 2016
Tapes del Món treu al carrer L’Hospitalet més multicultural

Senegal, Equador, Perú, Colòmbia, Marroc, República Dominicana, Bolívia, Síria. No és una reunió d’alts mandataris a les Nacions Unides. Serà l’equip gastronòmic titular de la 2a edició de Tapes del Món, que arribarà els propers 8 i 9 d’octubre al Districte Cultural de L’Hospitalet. Novament, l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme), agafa la iniciativa del projecte treballant colze a colze amb l’Ajuntament de l’Hospitalet, i amb el patrocini de Moritz.

 

tdm web agt

Xup xup de gastronomia i cultura al carrer
El tast de tapes d'arreu del món serà l’excusa perfecte per conèixe’ns millor, tant els veïns i veïnes de diferents origens i cultures de L’Hospitalet, com la resta de públic que s’apropi al c. Cobalto a omplir cos i ànima amb ceviches peruanos, cuscús, arepas, causa limeña, pastes àrabs, tajín, falafel o quinoa.
A més d’una proposta gastronòmica brutal, la cultura serà protagonista. AGT torna a col·laborar amb el col·lectiu Contorno Urbano i TPK en una acció artística que durarà els dos dies de l’activitat i les associacions acabaran de posar la sal i el pebre a Tapes de Món, amb un bon grapat d’actuacions que aniran des de percusions i balls africans, danses mexicanes i perueanes, salsa caleña, a més de la col·laboració d’entitats locals com Tro i l’Esbart Dansaire de L’Hospitalet

El Districte Cultural, un espai a mida
L’ubicació de Tapes del Món forma part de la voluntat de fer un projecte cultural més divers i potent, i que millor que fer-ho al Districte Cultural LH, un espai urbà on les arts, la cultura, el coneixement i la creativitat, els eixos principals. La gastronomia és cultura i el xup xup al mig d’aquest espai és el maridatge ideal.

 

ANTERIOR

Tapes del Món converteix el Districte Cultural de L'Hospitalet amb més de 6000 tapes en un univers gastronòmic

SEGÜENT

David Andrés, Mejor Cocinero Joven S. Pellegrino de España y Portugal, visita el Parc Agrari del Baix Llobregat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha