Agtbaix.cat - Atorgats els premis a restauradors i clients del QuintoTapa LH
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Atorgats els premis a restauradors i clients del QuintoTapa LH

Notícies Abr 11, 2016
Atorgats els premis a restauradors i clients del QuintoTapa LH

 

El passat 11 d'abril van entregar els premis als guanyadors de la Tapa Popular i el millor cambrer del QuintoTapa L'Hospitalet · Km0

Carxofa Prat líquida, terrina de Pota blava i ibèric, calamar poêle i el seu suc de cocció, de l'Hotel PortaFira, va ser la tapa guanyadora del primer premi. També va assistir a l'acte el xef de Caracas 2, que amb el seu Bacallà confitat & Pebrots, va quedar en segon lloc. L'acte es va celebrar al Gastro Burger, bar que ha estat votat amb el millor servei de la ruta amb David Rodríguez com a millor cambrer.

A l'acte, ens va acompanyar Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet, i molts restauradors de l'activitat també va servir per escollir els premis als clients. A l'acte es va reiterar tant per l'alcaldessa com per l'Òscar Teruelo, president de l'Associació de Gastronomia i Turisme de L'Hospitalet i del Baix Llobregat l'aposta per la gastronomia de qualitat basada en el productes de proximitat i de temporada.

Aquí teniu els premiats:

• Tapaport or per Núria Santamaria Lorenzo que ha guanyat el premi d’un sopar per a dues persones al restaurant Santa Pau de Carme Ruscalleda.


• Tapaport argent per Sacri Mayoral Pérez, guanyadora d'un àpat per a quatre persones al restaurant de la Fàbrica Moritz.

• I la foto d'Instagram escollida ver ser del perfil @pequecenicienta

 

ANTERIOR

El QuintoTapa Carxofa Prat arriba a la última setmana amb 30 mil tapes venudes

SEGÜENT

Slow Food Barcelona celebra els 10 anys al Prat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha