Agtbaix.cat - QuintoTapa Carxofa Prat 2016 • La ruta de la Carxofa Prat torna un any més! #QTCP16
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

QuintoTapa Carxofa Prat 2016 • La ruta de la Carxofa Prat torna un any més! #QTCP16

Notícies Abr 06, 2016
QuintoTapa Carxofa Prat 2016 • La ruta de la Carxofa Prat torna un any més! #QTCP16


Del 7 al 22 d’abril
27 participants – 45 tapes

Del 7 al 22 d’abril tindrà lloc la 7ª edició del QuintoTapa Carxofa Prat. La única ruta de tapes que converteix la Carxofa Prat en argument gastronòmic per servir durant 16 dies a bars i restaurants del Prat de Llobregat.

#QTCP16

El QuintoTapa Carxofa Prat manté intacte el seu propòsit inicial: descobrir les possibilitats culinàries de la Carxofa Prat, unir productors i restauradors i expandir el atractius turístics del Prat fent un recorregut gastronòmic basat en el producte local procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Entenem el producte [Carxofa Prat] com l’eix que activa la cadena gastronòmica local i el QuintoTapa com la plataforma per tastar propostes desconegudes, originals, artesanes i de qualitat. El tipus de terreny del Delta, profund i fèrtil, el clima ben temperat per la protecció de les muntanyes i l’acció del mar, fan que la carxofa sigui aquí més dolça i tendra.El repte gastronòmic és servir la Carxofa Prat en format Tapa de manera ràpida i sense haver de processar-la en excés; sense perdre l’essència fresca tan saludable i característica. Una fórmula infal·lible que sota un comitè assessor ha seleccionat un total de 27 tapes amb Carxofa Prat i 45 si es comptabilitzen les Tapes de la Casa, acompanyades amb un Quinto Moritz/aigua [2,5 €] i la Tapa Carxofa Prat [3 €].   

El Super Mes d’Abril

La ruta la configura el visitant gràcies a una guia/mapa que el fa visitar el Prat d’una manera diferent. El QuintoTapa Carxofa és una activitat dintre de la Festa de la Carxofa que va començar amb el Març Gastronòmic i que dona pas a un mes d’abril ple d’esdeveniments gastronòmics que finalitzarà amb la 3ª edició de la Fira Tapa Carxofa Prat [23 i 24 d’abril].

La L9


Una nova manera d’arribar al Prat. Per molts desconeguda encara. Tot i haver-se inaugurat ja fa unes setmanes, encara hi ha molts que no l’han estrenat. Recomanem deixar el cotxe i buscar altres formes de transport per apropar-se al Prat.

Moltes raons per conèixer el Prat

Aquesta ruta gastronòmica no només prioritza el passar-s'ho bé, conèixer la gastronomia del Prat i donar-li sentit a la primavera, sinó que a més proposa la visita a un entorn urbà envoltat de platges, pinedes, el Delta del Llobregat i un Parc Agrari del Baix Llobregat de 2700 hectàrees que contextualitza els arguments que concentren la Tapa que menjaràs. És la única que té com a fil conductor un producte gastronòmic elaborat per cuiners que el coneixen i el valoren!!!

www.agtbaix.cat/quintotapaelprat/

ANTERIOR

Slow Food Barcelona celebra els 10 anys al Prat

SEGÜENT

Tanca el Març Gastronòmic enfortint xifres i unint territori i producte

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha