Agtbaix.cat - Més de 2500 menús servits durant els primers dies de Març Gastronòmic 2016
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Més de 2500 menús servits durant els primers dies de Març Gastronòmic 2016

Notícies Mar 21, 2016
Més de 2500 menús servits durant els primers dies de Març Gastronòmic 2016

 

 

El Març Gastronòmic, que ofereix el repte a restauradors del Baix Llobregat de crear menús que combinen la Carxofa Prat i el Pota Blava, ja ha venut 2500 menús durant les dues primeres setmanes d’activitat.

Els 19 restaurants del Baix Llobregat i el Cinco de Berlín –de la mà del xef Paco Pérez– confirmen la bona acollida d’aquesta festa gastronòmica amb un públic provinent de Barcelona ciutat i la província.

Les jornades gastronòmiques, que fan descobrir territori i producte, es van presentar a l’espai 300 del Born el passat 3 de març, amb presència de restauradors participants, productors, periodistes i responsables de les jornades.

Paco Perez

Paco Pérez amb Monty Aguilo, xef del restaurant de Berlín que participa al Març Gastronòmic

Les Jornades del Març Gastronòmic que estan dintre dels actes que situen Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 també van tenir protagonisme aquesta setmana a l’stand de Catalunya a l’ITB [la fira líder de la industria turística mundial] a Berlín amb la presència del mateix ministre en funcions de Industria, Energia i Turisme del Govern espanyol José Manuel Soria.

El Març Gastronòmic 2016, que no descansa per setmana santa, es pot escollir entre 20 menús i l’acompanyament de la beguda, a triar entre diferents 3 opcions:
1. Dues Moritz 2. Una Moritz i una copa de vi 3. Dues copes de vi + [Aperitiu] + 1er plat + 2on plat + les postres + beguda

Les jornades que finalitzen el proper 3 d’abril pretenen promoure els productes locals, la cuina i el territori i donaran el relleu a la festes de la Carxofa del Prat que començaran el 3 d’abril amb l’Escarxofa&Jazz amb un cartell musical i gastronòmic de luxe, el Quinto Tapa Carxofa Prat [7 al 22 d’abril], la Carxofada Popular  [diumenge 10], i el FiraTapa Carxofa Prat [23 i 24 d’abril].


Consulta aquí la guia completa
+++www.marcgastronomic.com • Facebook: Gastronomia Baix Llobregat • Twitter @agtbaix
 Organitzen: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l’Ajuntament del Prat de Llobregat • Patrocinador principal: Moritz

 

ANTERIOR

Ja tenim tapa guanyadora i millor cambrer del QuintoTapa L'Hospitalet 2016

SEGÜENT

Finalitza el QuintoTapa L’Hospitalet · Km0 amb números de rècord

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha