Agtbaix.cat - Finalitza el QuintoTapa L’Hospitalet · Km0 amb números de rècord
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Finalitza el QuintoTapa L’Hospitalet · Km0 amb números de rècord

Notícies Mar 16, 2016
Finalitza el QuintoTapa L’Hospitalet · Km0 amb números de rècord

 • 53.000 tapes servides demostren que apostar per la qualitat gastronòmica amb producte de proximitat té bons resultats.

• Aquesta 3a edició supera en 3.000 les tapes servides respecte la ruta de 2015.

• L’H Experience agafa més protagonisme en l’escena gastronòmica de l’àrea metropolitana.

 

tapes

Des del passat 25 de febrer fins el diumenge 13 de març s’han servit un total de 53.000 tapes amb producte de Km 0 als bars i restaurants de tota la ciutat, incloent els barris Mercat Centre, Gornal i Santa Eulàlia, novetats a l’edició d’enguany. Amb la 3a edició del QuintoTapa, L’Hospitalet segueix apostant per donar visibilitat a la seva gastronomia de proximitat.

La connexió amb el Parc Agrari del Baix Llobregat confirma que la traçabilitat entre pagès, restaurador i consumidor final té resultats òptims i es converteix en la Ruta de Tapes més important del Baix Llobregat. Aquesta ha estat l’edició que més restauradors han participat: un total de 35.

El QuintoTapa Hospitalet 2016 començava un dia després de tancar amb èxit rotund el Village de la Pça Europa durant els dies del Mobile World Congress i va servir per donar a conèixer L’Hospitalet Experience: una serie d’accions que potenciaran  durant aquest any el vincle que té la ciutat amb la cultura i la gastronomia.

restauradors

Totes les activitats paral·leles, els premis a clients i millor cambrer es consoliden un any més com un reclam d’interacció amb els usuaris de la ruta i els guanyadors es donaran a conèixer durant els propers dies. BiciCulturaBcn, encarregada de fer la ruta en bicicleta ha omplert totes les seves places i ha tancat amb èxit el format Quinto Tapa sostenible.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat [AGT] conclou aquesta tercera ruta a l’Hospitalet amb la mateixa filosofia de sempre: la dinamització del territori amb la traçabilitat efectiva que ofereix la gastronomia amb producte de Km 0.

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) • Patrocinador: Moritz Barcelona • Col·laboren: Ajuntament de L'Hospitalet, Rúbrica Produccions, Viu L'Hospitalet, Uiku.

ANTERIOR

Més de 2500 menús servits durant els primers dies de Març Gastronòmic 2016

SEGÜENT

El Març Gastronòmic es presenta a la Fira ITB de Berlín

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha