Agtbaix.cat - El Març Gastronòmic es presenta a la Fira ITB de Berlín
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Març Gastronòmic es presenta a la Fira ITB de Berlín

Notícies Mar 10, 2016
El Març Gastronòmic es presenta a la Fira ITB de Berlín

 

El 9 de març es va presentar a la fira ITB de Berlín les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, organitzades per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i l'Ajuntament del Prat. L'acte es desenvolupa dintre de les accions comunicatives que desenvolupa la Generalitat de Catalunya a través de l'Agència Catalana de Turisme, amb d'empreses i institucions del sector turístic dins de l'ITB de Berlín, amb l'objectiu de seguir promocionant-se al mercat alemany.

En l'acte, Monty Aguiló Wray, xef executiu del restaurant Cinco de l’Hotel Das Stue de Berlín, dirigit per Paco Pérez i participant del Març Gastronòmic, va presentar el projecte a les autoritats presents, entre ells, el Ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que va conèixer els  projectes gastronòmics lligats al producte del Baix Llobregat.

IMG 4427

IMG 4446

L'acció és l’inici de la col·laboració amb Berlín i durant aquest any organitzarem diversos actes per donar protagonisme als nostres productes a una de les ciutats de referència dins de la gastronomia europea. El Març Gastronòmic, les jornades gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa Prat a vint restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Berlín.

La designació de Catalunya com a regió gastronòmica Europea 2016 i l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme centren la promoció turística catalana entre el publico alemany, per la qual cosa es promocionarà de manera especial el turisme enogastronómico.

L'ITB, que se celebra entre el 9 i el 13 de març, és una de les fires més importants que se celebren a Europa relacionades amb el sector turístic.

 

IMG 4447

IMG 4451

ANTERIOR

Finalitza el QuintoTapa L’Hospitalet · Km0 amb números de rècord

SEGÜENT

Portem 40.000 tapes! Encara no les has tastat? Suma la 40.000+1 • ÚLTIMA SETMANA DE QUINTOTAPA HOSPITALET!

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha