Agtbaix.cat - Portem 40.000 tapes! Encara no les has tastat? Suma la 40.000+1 • ÚLTIMA SETMANA DE QUINTOTAPA HOSPITALET!
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Portem 40.000 tapes! Encara no les has tastat? Suma la 40.000+1 • ÚLTIMA SETMANA DE QUINTOTAPA HOSPITALET!

Notícies Mar 08, 2016


15 Establiments km0

•    El diumenge 13 de març finalitza el QuintoTapa L’Hospitalet: la ruta de la tapa Km0.

•    Les dades no enganyen: 40 mil tapes servides que han demostrat l’esforç dels restauradors per apostar per la qualitat gastronòmica amb producte de proximitat.

•    Aquest cap de setmana, darrera oportunitat per fer la ruta en Bicicleta amb BiciCultura BCN

 

Els 35 restauradors de la ciutat han elaborat 55 propostes gastronòmiques en format Tapa amb els productes que tenim de temporada i més a prop. Enfilem la darrera setmana amb el resultat de 40 mil tapas servides des del passat 25 de febrer.

Aquest any 2016 s’han incorporat els barris Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Gran Via Sud i Sant Josep. El QuintoTapa se suma a les iniciatives que presenten el potencial turístic de L’Hospitalet i la força de la perifèria com a actiu gastronòmic, cultural i econòmic de primer ordre.

La posada en marxa de l’L9 del Metro s’ha unit a les diferents maneres d'aproparse a L’Hospitalet que, en poc temps, s’està convertint en una referència gastronòmica.

El QT Hospitalet ofereix una tapa Km0 [de 3,0 €] i la tapa de la casa [de 2,5 €] amb un Quinto Moritz. Visitant les dues zones de la ruta i omplint el Tapaport Or que regala com a premi un dinar al restaurant Sant Pau [3 Estrelles Michelin], de Carme Ruscalleda.

Es mantenen el Tapaport Argent, a la millor foto Instagram, i millor cambrer. La tapa més gastronòmica es pot votar a través de les xarxes socials.

Us recordem que aquest cap de setmana també es pot fer la ruta en bicicleta a través de l’Associació BiciCultura BCN per conèixer la ciutat de L'Hospitalet des d’una altra perspectiva; més sostenible i tranquil·la.

ANTERIOR

El Març Gastronòmic es presenta a la Fira ITB de Berlín

SEGÜENT

Paco Pérez apadrina el Març Gastronòmic, presentat el 3 de març a l'Espai 300 del Born

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha