Agtbaix.cat - Paco Pérez apadrina el Març Gastronòmic, presentat el 3 de març a l'Espai 300 del Born
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Paco Pérez apadrina el Març Gastronòmic, presentat el 3 de març a l'Espai 300 del Born

Notícies Mar 04, 2016
Paco Pérez apadrina el Març Gastronòmic, presentat el 3 de març a l'Espai 300 del Born

Benvinguts a les VII Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat!

El passat 3 de març va arrencar un mes de festa gastronòmic entorn el Pota Blava i la Carxofa Prat: són dos productes que hem conegut per separat, però fins ara no havia aparegut la màgia entre ells, l’emoció de les primeres trobades, aquelles mirades creuades, rialles i bromes innocents, carícies i…de mica en mica les excuses per trobar-se han estat més evidents.

 Presentacio Marc Gastronomic Pota Blava Carxofa Prat 2016-4

La parella gastronòmica de moda va estar acompanyada pel Paco Pérez, padrí de les Jornades, a més de Monty Aguiló, xef executiu del Restaurant 5 de Berlín, un dels participants juntament a d'altres restaurants del Prat de Llobregat, L'Hospitalet, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi i Sant Joan Despí. També van participar de la presentació Òscar Teruelo, president de l'Associació de Gastronomia i Turisme –organitzadora de les Jornades juntament amb l'Ajuntament del Prat–; Joan Ribas, president de la Cooperativa Agrícola del Prat; Marta Mayordomo, tinenta d'alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmica; Sergi Alegre, Tinent d'alcalde i regidor delegat de Promoció de la Ciutat.

Presentacio Marc Gastronomic Pota Blava Carxofa Prat 2016-7

A la cita ens van acompanyar diferents restauradors participants a les Jornades Gastronòmiques: Marimorena, El Cortijo, La Vila, Ona nuit i Restaurant L'Apat.

El Pota blava i la Carxofa han fet vida al Baix des de fa molt temps! I els anys passaven, i si, s’havien vist alguna vegada, havien coincidit en algun àpat, en alguna jornada, en algun mercat…però la notorietat de la fusió i el nuviatge ja no s’ha pogut ocultar més.

Presentacio Marc Gastronomic Pota Blava Carxofa Prat 2016-13

Comença a ser públic, tothom en parla, tothom ho comenta… alguns entorns gastronòmics anaven plens! Els primers en veure-ho, evidentment, van ser els pagesos i productors. Aquests van anar escampant veus aquí i allà…


Benvinguts al MARÇ GASTRONÒMIC!!!


Més fotografies de l'acte

ANTERIOR

Portem 40.000 tapes! Encara no les has tastat? Suma la 40.000+1 • ÚLTIMA SETMANA DE QUINTOTAPA HOSPITALET!

SEGÜENT

Dissabte 27F: Passeig entre edificis, carxofes i pota blaves – una prèvia al Març Gastronòmic.    

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha