Agtbaix.cat - Torna a la 3a edició del QuintoTapa L'Hospitalet Km0 • Un, dos, tres, QuintoTapa L’Hospitalet, mmmh oH yeaH!
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Torna a la 3a edició del QuintoTapa L'Hospitalet Km0 • Un, dos, tres, QuintoTapa L’Hospitalet, mmmh oH yeaH!

Notícies febrer 09, 2016
Torna a la 3a edició del QuintoTapa L'Hospitalet Km0 • Un, dos, tres, QuintoTapa L’Hospitalet, mmmh oH yeaH!


Torna a la 3a edició del QuintoTapa L'Hospitalet Km0


un, dos, tres, QuintoTapa L’Hospitalet, mmmh oH yeaH!

35 HEROIS - 35 RAONS - 55 TAPES per venir a L’H…mmm oH yeaH!

 

La Carxofa Prat, el calçot, la fava o el Pota blava tornaran a ser el protagonistes, entre el 25 de febrer i el 13 de març, del QuintoTapa L’Hospitalet, la ruta de la tapa Km0. L’edició 2016 arriba amb més participants que mai, trenta-cinc restauradors de la ciutat que s’apunten a la iniciativa de l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

No hi han dos sense tres i el QuintoTapa L’Hospitalet no és una excepció. Després de l’èxit de les dues primeres edicions seguim apostant pels productes de temporada i de proximitat. Els trenta-cinc restauradors de la ciutat han elaborat fins a cinquanta-cinc propostes gastronòmiques amb els productes que tenim més a prop.

L’HOSPITALET CADA COP MES A PROP
La posada en marxa de l’L9 del Metro s’uneix a les diferents maneres d'apropar-se a L’Hospitalet que, en poc temps, s’està convertint en una referència gastronòmica. En l’edició 2016 incorpora als barris Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Gran Via Sud i Sant Josep. El QuintoTapa se suma a les iniciatives que presenten el potencial turístic de L’Hospitalet i la força de la perifèria com a actiu gastronòmic, cultural i econòmic de primer ordre.
Premis premium * oHyeaH
Continua la proposta de la tapa Km0 [de 3,0 €] i la tapa de la casa [de 2,5 €] amb un Quinto Moritz. Visitant les dues zones de la ruta i omplint el Tapaport es podrà optar amb l’Or a un dinar al restaurant Sant Pau (3 Estrelles Michelin), de Carme Ruscalleda... oH yeaH!!! 
Es mantenen el Tapaport Argent, fotografia a Instagram, i millor cambrer. La tapa més gastronòmica es podrà votar a través de les xarxes socials.

NO ÉS UNA MODA: FES LA RUTA EN DUES RODES
AGT col·labora novament amb BiciCultura BCN, organitzant rutes en bicicleta per conèixer la ciutat de L'Hospitalet, vinculades al QuintoTapa, previstes pels dies 12 i 13 de març. oH yeaH!

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) • Patrocinador: Moritz Barcelona • Col·laboren: Ajuntament de L'Hospitalet, Rúbrica Produccions, Viu L'Hospitalet, Uiku.

+ Informació: www.quintotapa.cat

 

ANTERIOR

Arriben les VII Jornades Gastronòmiques Pota Blava i la Carxofa Prat

SEGÜENT

L'H Experience omple de gastronomia i cultura hospitalenca 
la Plaça Europa durant el Mobile World Congress

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha