Agtbaix.cat - L'H Experience omple de gastronomia i cultura hospitalenca 
la Plaça Europa durant el Mobile World Congress
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

L'H Experience omple de gastronomia i cultura hospitalenca 
la Plaça Europa durant el Mobile World Congress

Notícies Gen 19, 2016
L'H Experience omple de gastronomia i cultura hospitalenca 
la Plaça Europa durant el Mobile World Congress

 

 L’H EXPERIENCE  
Del 20 al 24 de febrer el cor de L'Hospitalet bategarà al centre de la Plaça Europa. Arrenca el projecte L'Hospitalet Experience que, durant cinc dies, serà la millor oportunitat per conèixer la ciutat i la seva gent en un mateix espai.

 

L’H EXPERIENCE: HOLA MWC
Tapes, tabalers, calçots i carxofes, castellers, migas extremenyes, rumba catalana, grafitis... Tot això i més, amb el sabor de L'Hospitalet més autèntic, s'aplegarà a la Plaça Europa del 20 al 24 de febrer al voltant de L'Hospitalet Experience, un projecte impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i del Baix Llobregat. Amb el Mobile World Congress a la cantonada, serà una oportunitat també per ensenyar el potencial de L'Hospitalet als congressistes de diferents països i cultures.

 

L’H EXPERIENCE: CONEXIÓ GASTRONÒMICA I CULTURAL
L'Hospitalet Experience vol presentar al gran públic la riquesa i l’efervescència de la seva proposta gastronòmica i cultural. Durant els cinc dies de la iniciativa, es reuniran a la Plaça Europa la millor oferta gastronòmica de la ciutat, i l’autenticitat i la genuïnitat de les seves iniciatives culturals, com els Fills de la Flam, Tro, Tradiciones Ecuatorianas, Sardanes, Dansaires, els Castellers de la Colla Jove, l'Associació Cultural Andalusa L'H.
L’Hospitalet es troba en un punt d'inflexió amb la posada en marxa de projectes com el Districte Cultural, i ara ho fa també en l’àmbit de la gastronomia. Sota la marca L'Hospitalet Experience, emergeix un projecte amb vocació de futur i continuïtat en el temps on s’apleguin totes les nostres propostes en aquests àmbits. Estigueu atents a iniciatives com el Quinto Tapa l’H, Tapes del Món...

Organitza: Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat • Associació de Gastronomia i Turisme L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AGT)

Informació: www.lhospitaletexperience.com

ANTERIOR

Torna a la 3a edició del QuintoTapa L'Hospitalet Km0 • Un, dos, tres, QuintoTapa L’Hospitalet, mmmh oH yeaH!

SEGÜENT

9.200 tapes al FiraTapa posen en boca de tothom al Pota blava i Carxofa Prat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha