Agtbaix.cat - Més de 68.000 tapes venudes fan QuintoTapa Pota blava la ruta de referència del producte de proximitat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Més de 68.000 tapes venudes fan QuintoTapa Pota blava la ruta de referència del producte de proximitat

Notícies Nov 03, 2015
Més de 68.000 tapes venudes fan QuintoTapa Pota blava la ruta de referència del producte de proximitat

La sisena edició de la ruta QuintoTapa Pota Blava continua sumant xifres importants per una ruta que té com a objectiu la promoció del Pota blava i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. Més de 68.000 tapes venudes del 8 d’octubre fins l’1 de novembre la consoliden com una acció de referència a nivell comarcal i ha aconseguit que el Pota blava i la marca del Prat de Llobregat com a ciutat gastronòmica comencin a sonar amb força a Barcelona.

Ha tornat a tenir una rellevància especial el fet que hi ha un gran percentatge de públic que provè de diferents punts de la província de Barcelona i el Baix Llobregat, donant-li valor a l’activitat gastronòmica i turística que s’està generant al voltant de la capital catalana.
    
Comunicar producte, producte i producte

L’acte “Som Pota blava i tornem a Barcelona!” al Born de Barcelona; diferents accions comunicatives per presentar a periodistes i xefs el Pota blava i el potencial turístic del Prat i el Baix Llobregat; la implicació del Mercat de la Plaça Blanes com un participant més de la ruta... La suma de l’esforç comunicatiu durant aquest QuintoTapa ha aconseguit ratificar l'excel·lent present i futur d'aquest producte i la força de la perifèria com a actiu gastronòmic i econòmic de primer ordre.

El Pota blava torna a la Fira Avícola

La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la 42a Fira Avícola Raça Prat del 11, 12 i 13 de desembre. L’AGT tornarà a organitzar el Fira Tapa Pota blava i Carxofa Prat al Pavelló Gastronòmic més de 600 m2 dedicats a la promoció de la gastronomia, on una representació de restauradors participants del QuintoTapa oferiran la seva proposta amb producte. També s’aprofitarà per escollir, en un ShowCooking, la tapa guanyadora del concurs Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa Pota blava, amb la implicació d’una prestigiosa escola de cuina de Barcelona.

ANTERIOR

Torna a la Fira Avícola Raça Prat el Fira Tapa Pota blava i Carxofa Prat més gastronòmic

SEGÜENT

El QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 35.000 tapes venudes durant els primers 10 dies

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha