Agtbaix.cat - El QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 35.000 tapes venudes durant els primers 10 dies
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 35.000 tapes venudes durant els primers 10 dies

Notícies Oct 22, 2015
El QuintoTapa Pota blava s’enlaira amb 35.000 tapes venudes durant els primers 10 dies

L’inici del QuintoTapa Pota Blava no podria haver estat més espectacular. Organitzada per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i en marxa fins l’1 de novembre, durant els primers deu dies s’han superat les expectatives més favorables: les 35.000 tapes venudes són un exemple de l’èxit per l’aposta clara amb un producte diferent i de qualitat, com és el Pota blava, l’únic pollastre IGP.


    
El Pota blava torna al Born, torna a Barcelona

En aquesta línia clara de treballar amb el producte i comunicar les seves virtuts gastronòmiques, es va organitzar el 14 d'octubre al 300 del Born de Barcelona, l’acte “Som Pota blava i tornem a Barcelona!”, que va reunir a criadors, pagesos, productors, periodistes, gastrònoms, cuiners... Molts dels pagesos i productors van recordar el seu pas pel aquest mercat, l'epicentre del producte que es consumia a Barcelona. La degustació amb sis restauradors que es va organitzar, amb el Pota blava com a eix, va ratificar l'excel·lent present i futur d'aquest producte.

Donar a conèixer el Pota blava dinamitzant nous espais

El Mercat de Plaça Blanes està sent una de les grans sorpreses d’aquesta ruta: durant el QuintoTapa tres parades d'aquest espai ofereixen tapes amb Pota blava i de producte de proximitat. BiciCultura BCN, continua organitzant rutes en bicicleta per conèixer el Parc Agrari i seus productes, vinculades al QuintoTapa.
Durant els dissabtes que dura el QuintoTapa, l’AGT està organitzant sortides amb periodistes i xefs visitant a criadors de Pota blava i el Mercat de Pagès, a més d’apropar-se als espais naturals i el Parc Agrari del Baix Llobregat, donant a conèixer el territori i els seus valors naturals, patrimonials i econòmics al voltant dels productes que tenen la seva expressió més clara amb una gastronomia de qualitat.

ANTERIOR

Més de 68.000 tapes venudes fan QuintoTapa Pota blava la ruta de referència del producte de proximitat

SEGÜENT

El Pota blava torna al Born, torna a Barcelona

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha