Agtbaix.cat - Som Pota Blava i venim a Barcelona el dimecres 14 d'octubre
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Som Pota Blava i venim a Barcelona el dimecres 14 d'octubre

Notícies Oct 07, 2015
Som Pota Blava i venim a Barcelona el dimecres 14 d'octubre

 

SOM POTA BLAVA!

Coses que no sabies i que potser serveixen per marcar-te un punt amb els amics: el Pota Blava és l'únic pollastre de l'Estat que compta amb certificat IGP, un segell de qualitat que no se li atorga a qualsevol. Ara si que pots continuar llegint la informació que adjuntem afegint al final IGP perquè rima amb Originalitat, Qualitat i el Prat de Llobregat!
Aquí viu el Pota Blava: un animal de plomatge viu, ros, fosc, sencer arribar a ser rogent, amb una cresta amb 5 ó 6 puntes i amb unes cuixes lliures de plomes i allargades amb un color blau pissarra, d'on li ve el nom! La seva intensitat de sabor i aroma, una menor pastositat i major duresa i fibrositat el fan diferent.

SOM POTA BLAVA I VENIM A BARCELONA!

Apunta! El dimecres 14 d'octubre a les 12:00 a l'espai 300 del Born (Espai Moritz) l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) portarem a criadors, pagesos, productors, periodistes, gastrònoms, historiadors, cuiners, gent inquieta... perquè parleu, interaccioneu i gaudiu d'una espectacular demostració gastronòmica amb un Tast de Tapes #madeinPrat únic i irrepetible.VENIM PERQUÈ JA VENÍEM

L'antic Mercat del Born va ser l'epicentre del producte que es consumia a Barcelona durant dècades i el Prat de Llobregat i els seus pagesos venien cada dia a subministrar productes de l'horta i Pota Blava. L'espai ha canviat però encara manté l'estructura del Mercat que va ser. És per això que hem decidit convidar-te a aquest espai ple de la memòria col·lectiva de molts pagesos i criadors, i reflexionem sobre un producte únic al costat de casa nostra.

SOM QUINTO TAPA!

Perquè també es pot gaudir avui en dia del Pota Blava en tota la seva essència: el Quinto Tapa Pota Blava s’organitza del 8 d'octubre a l'1 de novembre impulsat per l’AGT, amb el patrocini de Moritz, i el suport de l’Ajuntament del Prat. Una ruta de tapes on participen bars i restaurants del Prat de Llobregat en la qual podem degustar tapes que tenen com a protagonista el Pota Blava i els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.

SOM DIFERENTS!

Doncs sí... Perquè aquesta ruta gastronòmica no només prioritza el passar-s'ho bé, conèixer la gastronomia del Prat i donar-li sentit a la tardor, sinó que a més visitaràs un entorn urbà envoltat de platges, pinedes, el delta del Llobregat i un Parc Agrari del Baix Llobregat de 2700 hectàrees que contextualitza tot el que t'estem informant. És la única que té com a fil conductor un producte gastronòmic elaborat per cuiners que el coneixen i el valoren i que l'any passat va ser l’eix vertebrador de 75.000 tapes!!!

ANTERIOR

El Pota blava torna al Born, torna a Barcelona

SEGÜENT

Torna QuintoTapa Pota blava més gastronòmic

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha