Agtbaix.cat - COMUNICAT: QuintoTapa Pota blava canvia de patrocinador
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

COMUNICAT: QuintoTapa Pota blava canvia de patrocinador

Notícies Set 11, 2015
COMUNICAT: QuintoTapa Pota blava canvia de patrocinador

Benvolguts amics,

Amics i seguidors de les nostres activitats. L’AGT inicia una nova temporada amb més motivació que mai i amb un ventall d’innovadores accions mai vistes ni realitzades, amb el propòsit de potenciar els eixos fundacionals del nostre projecte: difondre el consum dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i el Pota Blava mitjançant la restauració, tot generant economia productiva directa.

En aquesta ocasió ens dirigim a tu per explicar-te que el nostre objectiu s’ha vist sacsejat de manera important, ja que a mitjans de juliol el nostre partner en les activitats que dúiem a terme al Prat, Estrella Damm, que ens havia acompanyat els darrers 5 anys, ens comunicava de manera unilateral, sense dret a rèplica, que deixava de patrocinar-nos i que la nostra relació concloïa. Fa uns dies es signava un acord amb Moritz, que ens acompanyarà durant tota la temporada, de manera que el problema queda resolt.  


Hem esperat fins a dia d’avui per emetre el comunicat que estàs llegint perquè volíem mesurar bé el to, veure quina era la resposta comercial del ara competidor i poder oferir-te així una lectura ben acurada de la situació. Lamentablement els bons desitjos de prosperitat i millors auguris habituals després d’un trencament amistós de relacions s’han esvaït de soca-rel amb fastigosos moviments, que ben aviat et trobaràs materialitzats en fets al mercat.
Així doncs, anem als fets consumats.

1.    L’AGT té un nou patrocini, de Moritz, que ens permetrà realitzar moltes més accions i campanyes i fer dels QuintoTapa activitats més potents encara, més gastronòmiques i on predomini la qualitat dels productes del nostre territori, com el QuintoTapa Pota Blava, que transcorrerà del 8 d’octubre a l’1 de novembre. L’objectiu del QuintoTapa és proporcionar-te una meravellosa experiència gastronòmica, i que per poquets diners puguis tastar creacions originals, innovadores, diferents i especialment saboroses.

2.    QuintoTapa és una marca registrada al nostre favor, i res tenim a veure amb el QuintoTapa Manresa organitzat per Estrella Damm, que es va dur a terme el mes de juliol. La marca és va fer servir sense el nostre consentiment ni coneixement.

3.    L’AGT i QuintoTapa no tenen res a veure amb cap altra ruta de tapes que tingui lloc al Prat i lamentem profundament que l’ús privilegiat d’informació hagi donat la possibilitat a altres a fer que dues activitats gastronòmiques hagin de coincidir durant tres dies (El nostre antic patrocinador organitza una ruta de tapes al Prat de Llobregat de l´1 al 11 d´Octubre), circumstància que ens prenem com una greu agressió de manera personal i al poble i al producte de la nostra horta en particular, i que tindrem molt en compte en el futur immediat.

4.    QuintoTapa és una activitat que té unes bases gastronòmiques que els restauradors participants han de complir, en essència fer una tapa amb Pota blava, i evitar l’ús de determinats productes, potenciant-ne els de proximitat, per això hem fet un esforç en assessorar tots els qui han mostrat interès a participar. Assessorament que mantenim i fem extensiu durant tota la temporada,  fins i tot si l’assessorament no té com a finalitat participar en les nostres activitats, però sí fer servir els productes de la nostra horta o el Pota blava. Per que quedi més clar: si ets restaurador i no vols participar en les nostres activitats però vols treballar amb els productes del Parc Agrari i el Pota Blava, ens tens a la teva disposició.

Estimat amic, tot i que nosaltres vam triar primer les dates, et demanem disculpes per si la coincidència d’activitats et genera algun embolic. A nosaltres ja ens coneixes, som el QuintoTapa i esperem fer-te gaudir d’una experiència gastronòmica total del 8 d’octubre a l’1 de novembre i gairebé 20 dies abans trobaràs la nostra guia als punts de distribució habituals.

    Moltes gràcies i bon QuintoTapa!     

ANTERIOR

Torna QuintoTapa Pota blava més gastronòmic

SEGÜENT

Ja tenim els premis als clients del QuintoTapa Cornellà

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha