Agtbaix.cat - El QuintoTapa Cornellà supera les 32.000 tapes venudes
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El QuintoTapa Cornellà supera les 32.000 tapes venudes

Notícies Jun 02, 2015
El QuintoTapa Cornellà supera les 32.000 tapes venudes

El 24 de maig va finalitzar la tercera edició del QuintoTapa Cornellà, amb un èxit de participació i venda, superant les xifres de les edicions anteriors. Aquesta acció està organitzada per AGT, amb el suport del Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà.


Del 30 d’abril al 24 de maig es va celebrar el QuintoTapa Cornellà, amb un èxit absolut de l’activitat, superant el consum de 32.000 tapes entre els 18 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

Una rellevància especial també la genera el fet que hi ha un gran percentatge de públic que provè de diferents punts de la comarca del Baix Llobregat i la província de Barcelona, de forma que l’acció gastronòmica ha incentivat el turisme de proximitat a la ciutat de Cornellà.
 


 

Cruz Ibérico es corona com a millor tapa


Per tercer any consecutiu, el restaurador Cruz Ibérico, guanya el premi a la més popular del QuintoTapa Cornellà. La seva proposta va ser Tomàquet Ibèric, un fals tomàquet farcit de presa ibèrica confitada amb poma i crema de formatge, acompanyat amb salsa de verdures del Parc Agrari amb quatre formatges, maridat amb xarrup de gaspatxo verd i encenalls d'ibèric. Va quedar en segon lloc el Trampantojo de xurros amb xocolata del Cuarta 2.0; i finalment, en tercer lloc, Miss Scarlet, de Kualexu, una mini hamburguesa de vedella D.O. Girona, formatge de cabra del Montseny i pebrots del Piquillo caramel•litzats, en panet artesanal, amb patates palla.

Per la seva part, Fernando, cambrer del Cuarta 2.0, un dels nous participants d’aquesta edició, fou escollit com a millor cambrer del 2015.
 


ANTERIOR

Ja tenim els premis als clients del QuintoTapa Cornellà

SEGÜENT

GastroGavà 2015 atorga els seus premis

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha