Agtbaix.cat - Torna el QuintoTapa Cornellà refermant l’aposta pels productes de proximitat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Torna el QuintoTapa Cornellà refermant l’aposta pels productes de proximitat

Notícies Abr 28, 2015

cornella fotos

 Després de l’èxit de les dues primeres edicions del QuintoTapa Cornellà, l’AGT, amb el suport del Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, torna a impulsar aquest projecte del 30 d’abril al 24 de maig. Els protagonistes seran els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i el Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, engeguen la tercera edició del QuintoTapa Cornellà, un model exitòs a El Prat i l’Hospitalet. Enguany participaran 18 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.

La Tapa Km0 pren força a Cornellà

Els bars i restaurants que hi participen tornaran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz. La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i utilitzant el Tapaport, hi ha diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.

Assessorament gastronòmic per a una tapa de qualitat

L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat. Per aquest motiu, l’Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica.

Organitza: Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà · Patrocinador principal: Moritz · Col·laboren: Ajuntament de Cornellà, Viu Cornellà, Rúbrica Produccions, Uiku.

ANTERIOR

GastroGavà 2015 atorga els seus premis

SEGÜENT

9601 tapes venudes al FiraTapa coronen la Carxofa Prat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha