Agtbaix.cat - 9601 tapes venudes al FiraTapa coronen la Carxofa Prat
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

9601 tapes venudes al FiraTapa coronen la Carxofa Prat

Notícies Abr 21, 2015

FiraTapaCarxofaPrat 2015 3 marca

A la seva segona edició, la fira es converteix en un espai de referència gastronòmic, social, cultural, sostenible i solidari

FiraTapa Carxofa Prat, celebrada durant els dies 18 i 19 d'abril, va omplir de bona gastronomia la plaça Blanes del Prat. I la Carxofa Prat va tornar a ser la protagonista, gràcies al bon treball dels 13 restauradors participants, que van vendre 9601 tapes durant les tres sessions que va durar aquesta esdeveniment gastronòmic que, a la seva segona edició, s'ha convertit en un referent gastronòmic del Prat i la comarca del Baix Llobregat, i en un espai de trobada social i cultural.

Organitzat per l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix i el departament de Mediambient de l'Ajuntament del Prat i amb el patrocini d'Estrella Damm, l'assistència tant de públic local com de fora de la ciutat del Prat, va ser multitudinària durant dissabte i diumenge, amb una aposta per la dinamització gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, i la Carxofa Prat com la gran estrella, una verdura que es va poder comprar a la Fira.

FiraTapaCarxofaPrat 2015 1 marca

FiraTapaCarxofaPrat 2015 4 marca

El FiraTapa també es va convertir en un punt de trobada. Paral·lelament a l'oferta gastronòmica, va ser protagonista la cultura popular, amb la participació el dissabte dels Castellers del Prat; i diumenge, els Krestatum, que van animar el públic mentre degustava les propostes gastronòmiques al voltant de la Carxofa Prat. També vam gaudir d'una variada programació musical que va anar des de l’swing, el jazz, la rumba catalana, el pop...

FiraTapaCarxofaPrat 2015 5 marca

Dos elements més van fer del FiraTapa un cap de setmana rodó. El bon temps va acompanyar l'activitat en general, que va comptar amb l’actuació de Deparranda, un espectacle infantil que defensa i comunica els bons hàbits alimentaris, lligats als productes de proximitat i el Parc Agrari que defensa l´AGT. També cal destacar que va ser un esdeveniment sostenible i solidari, basat en el reciclatge i la utilització del material de doble ús, i el projecte de la Tapa Solidària, en què es van destinar recursos econòmics a El Prat Solidari.

FiraTapaCarxofaPrat 2015 2 marca

Web Fira Tapa Carxofa Prat

ANTERIOR

Torna el QuintoTapa Cornellà refermant l’aposta pels productes de proximitat

SEGÜENT

GastroGavà torna a la 62a Fira d’Espàrrecs de Gavà

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha