Agtbaix.cat - GastroGavà torna a la 62a Fira d’Espàrrecs de Gavà
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

GastroGavà torna a la 62a Fira d’Espàrrecs de Gavà

Notícies Abr 20, 2015

15666939612 c4a0b04a9a b

Del 24 al 26 d’abril es celebra aquest espai de trobada i de degustació de tapes dels restauradors, amb l’espàrrec i altres productes de proximitat com a protagonistes, després de l’èxit de l’edició 2014.

La 62a Fira d’Espàrrecs, que es celebrarà entre el 24 i el 26 d’abril, torna amb la segona edició de GastroGavà, una acció gastronòmica que té com a protagonistes la restauració gavanenca, l’Espàrrec de Gavà i el producte de proximitat. És una activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de Gavà, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).


Al centre de les activitats de la Fira d’Espàrrecs (plaça de Jaume Balmes), GastroGavà oferirà al visitant degustacions de qualitat i amb espàrrecs de Gavà i productes de l’Horta gavanenca i del Parc Agrari del Baix Llobregat elaborades per 13 restauradors de la ciutat.

L’èxit de l’edició de 2014 ha impulsat de nou aquest projecte gastronòmic, un espai dinàmic i de trobada entre la ciutadania de Gavà i visitants de la comarca, i el comerç restaurador de la pròpia ciutat i el producte local. S’ubicarà en una gran carpa amb zona de terrassa, que disposarà de 10 espais de degustació i oferirà servei de bar.
L’oferta es vehicularà a través de la compra de tiquets de 10 euros (4 tapes + 2 cerveses) o bé de 3 euros (1 tapa + 1 cervesa). I per dinamitzar l’activitat, s’ha creat un Tapaport per triar la millor tapa entre els restauradors participants. I per als clients també hi haurà en joc un àpat per a 2 persones a la cerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona.
Com a novetat d’aquest any, a la sessió de diumenge a la tarda s’inaugurarà la proposta Cocktails & Cakes, una oportunitat per tastar rebosteria creativa acompanyats de bona música i cocktails, un format que no anirà lligat a la compra de tiquets de 3 i 10 €. La millor manera de tancar un intens cap de setmana gastronòmic.
Gastrogavà s’insereix, doncs, dintre d’una activitat referent de la comarca del Baix Llobregat. Al voltant de l’Espàrrec de Gavà, l’Ajuntament impulsa una Fira amb més de sis dècades de trajectòria que és també un reflex de la vitalitat comercial, agrícola i sociocultural de Gavà. Tota la informació sobre l’activitat a www.gastrogava.cat

Vídeo edició GastroGavà 2014 Fotografies edició 2014

Restauradors participants: Ermita de Brugués • Forn M. Cruz • Croissanteria Héctor • Juansi Bar Aragón • La Tapería de Gavà • La Molletería • Major Trenta Sis restaurant • Martin’s • Masia Solior • Restaurant Pizzeria Margu • Sunset Burger • Tasta’mm • Sol Café.

Organitzen: Ajuntament de Gavà i l’Agrupació de Restauradors de Gavà · Patrocinador principal: Moritz · Produeix: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT)

 

ANTERIOR

9601 tapes venudes al FiraTapa coronen la Carxofa Prat

SEGÜENT

La Carxofa Prat munta la seva fira gastronòmica amb el FiraTapa

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha