Agtbaix.cat - Més de 2.500 menús venuts a les Jornades del Pota blava i la Carxofa Prat, apadrinades per la Carme Ruscalleda
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

Més de 2.500 menús venuts a les Jornades del Pota blava i la Carxofa Prat, apadrinades per la Carme Ruscalleda

Notícies Mar 30, 2015

16664800568 05a87930e9 z

Després de tres setmanes del VI Març Gastronòmic, organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), l’Ajuntament del Prat i Inedit Damm, i apadrinat per Carme Ruscalleda, ja s'ha aconseguit superar els 2500 menús oferts pels restauradors del Prat, L’Hospitalet, Gavà i Sant Boi.

El passat 5 de març es va donar el tret de sortida de les VI Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que duraran fins al proper 12 d’abril, i tot fa preveure que se superaran els 5000 menús venuts en l'edició del 2013. Durant les 2 primeres setmanes d'aquestes jornades, els 18 restaurants participants ja han venut més de 2.500 menús, amb un gran percentatge de públic provinent de diferents punts de la província de Barcelona.

La prestigiosa Carme Ruscalleda, padrina de les Jornades Gastronòmiques, va presentar l’activitat el passat 5 de març a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, unes jornades que tenen com a referència la qualitat gastronòmica i la promoció dels productes del Baix Llobregat i el seu Parc Agrari. Per aquest motiu, restaurants de Gavà, L’Hospitalet i Sant Boi participaran al Març Gastronòmic, consolidant l’acció dins de la comarca i la perifèria de Barcelona.

Per a aquesta edició, les jornades gastronòmiques s’amplien dues setmanes, aprofitant la celebració durant el març i l’abril de la campanya “És temps de Carxofa Prat” que, gràcies al Març Gastronòmic, tindrà una duració de dos mesos, plens d’activitats de dinamització d’aquesta verdura referent dels cultius del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Fotografies de la presentació amb Carme Ruscalleda i Josep Sucarrats

Video de la presentació amb Carme Ruscalleda i Josep Sucarrats

Fotografies del projecte Nodrir la ciutat

Organitzen: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l’Ajuntament del Prat · Patrocinador: Inedit Damm

Produeix: Gastroturismmm Col·laboren: Rúbrica Produccions, Viu El Prat, Lambada Estudio, Uiku

ANTERIOR

Els guanyadors del QuintoTapa L'Hospitalet i Tapes del Món 2015

SEGÜENT

Tapes del Món. Una experiència gastronòmica que travessa fronteres

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha