Agtbaix.cat - El Pota blava i la Carxofa Prat tornen a ocupar els plats del Baix Llobregat al VI Març Gastronòmic
Webs de l'AGT:

Notícies

Segueix tota l'actualitat de l'AGT

El Pota blava i la Carxofa Prat tornen a ocupar els plats del Baix Llobregat al VI Març Gastronòmic

Notícies Mar 02, 2015

Cartell Marc Gastronomic 2015

 

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) torna a impulsar aquest projecte que arriba a la sisena edició, amb el suport de l’Ajuntament del Prat. Les jornades gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat s’organitzaran del 5 de març fins el 12 d’abril, on els protagonistes són aquest pollastre IGP únic i els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Aquest any comptaràn amb una padrina molt especial, Carme Ruscalleda, que presentarà el Març Gastronòmic el pròxim dijous 5 de març a les 17 h. a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. L’acció torna a tenir voluntat de ser referent comarcal incorporant els restaurants del Prat, Gavà, L’Hospitalet i Sant Boi.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) engega per sisè any consecutiu les Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat, a divuit restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Al llarg d'aquests dies es podran assaborir el Pota blava i els productes de temporada del Parc Agrari, amb especial protagonisme de la Carxofa Prat. El patrocinador principal serà Inedit Damm, que aporta un sabor especial al maridatge d'aquests productes autòctons.

Carme Ruscalleda apadrina un projecte que continua creixent

La prestigiosa Carme Ruscalleda serà la padrina de les Jornades Gastronòmiques, en la línia de defensa que la cuinera sempre ha fet dels productes i productors locals i la utilització de productes de proximitat. La vocació global de l’AGT sempre ha tingut com a referència la qualitat gastronòmica i la promoció dels productes del Baix Llobregat i del Parc Agrari. Per aquest motiu, restaurants de Gavà, L’Hospitalet i Sant Boi participaran al Març Gastronòmic, consolidant l’acció dins de la comarca i la perifèria de Barcelona.

Més dies per gaudir del Març Gastronòmic a la Festa de la Carxofa

Per aquesta edició, les jornades gastronòmiques s’amplien dues setmanes, aprofitant la celebració durant el mes d’abril de la Festa de la Carxofa al Prat que, gràcies al Març Gastronòmic, tindrà una duració de dos mesos, plens d’activitats de dinamització d’aquesta verdura referent dels cultius del Parc Agrari del Baix Llobregat.

L’AGT, amb el Març Gastronòmic, s’incorpora al projecte “Nodrir la ciutat”

Slow Food Barcelona, la revista Cuina i l’Associació de Gastronomia i Turisme, uneixen els seus esforços per organitzar quatre esdeveniments i reflexionar sobre la possibilitat i necessitat de consumir productes de proximitat, per nodrir la ciutat de Barcelona amb productes de Km0. El primer esdeveniment s'organitzarà dissabte 7 de març, dos dies després del començament de les Jornades Gastronòmiques, a la Masia de Cal Misses, al Parc Agrari del Baix Llobregat, per conèixer en profunditat aquest espai i els productes agroalimentaris que produeix.

Continuarà l’aposta per la innovació, les xarxes socials i la cultura

Com en totes les iniciatives que impulsa AGT, la comunicació de l’oferta gastronòmica serà important. Per a aquest projecte es renova la web (www.marcgastronomic.cat) i les xarxes socials seran la referència a través dels perfils de Facebook, Twitter i Instagram d’AGT i un bloc informatiu.

www.marcgastronomic.com       Facebook       Twitter

Organitzen: Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l’Ajuntament del Prat · Patrocinador principal: Inedit Damm Produeix: Gastroturismmm Col·laboren: Rúbrica Produccions, Viu El Prat, Lambada Estudio, Uiku

+ Informació: Mariano Martínez 679 24 58 05 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

ANTERIOR

Carme Ruscalleda presenta i apadrina el VI Març Gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat

SEGÜENT

El Mercat de Pagès de L’Hospitalet canvia d’ubicació i torna amb els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat

Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha