Webs de l'AGT:

Agtbaix.cat | Sopar Solidari AGT

VINE AL SOPAR SOLIDARI

OPCIÓ 1
Fes un ingrés al compte del Sopar Solidari El Prat indicant el teu nom i el nombre de persones que sereu
ES87 2100 3184 1722 0022 1122

Si fas la transferència els darrers dies, truca'ns al 638 614 090 per confirmar la teva assistència o envia'ns el comprobant a info@agtbaix.cat.
 

OPCIÓ 2
Deixa’ns el teu número de telèfon a info@agtbaix.cat i et trucarem per fer nosaltres la gestió.


El proper dijous 6 de juny se celebrarà la segona edició del Sopar Solidari, que organitza l’AGT, Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Solidaritat de l´Ajuntament del Prat.

L'objectiu es recaptar fons per al projecte El Prat Solidàri de la Fundació Ramón Martí i Bonet contra la Ceguera, una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 2008 amb la voluntat de crear projectes propis i poder oferir servei oftalmològic a persones necessitades sense recursos oftalmològics. L’equip d’oftalmòlegs i altres professionals que hi formen part treballen a Catalunya, Txad, Perú, Nicaragua, Índia i Ucraïna a més de visitar a usuaris de més de 30 entitats socials.
 

El sopar comptarà amb un menú elaborat per xefs pratencs i serà al restaurant 
La Masia Sánchez Casal. Serà un sopar de primeríssim nivell gastronòmic, elaborat amb producte de proximitat, del Parc Agrari, i de petit productor. Tindrà un cost de producció de 10€, i es cediran 50€ al projecte.
 
 


ANA I GLORIA MARTÍNEZ
Celler All i Oli


VIRGILIO CONTERO
Rústic Restaurant


DAVID JUSTO
Ona nuit


YURY RODRÍGUEZ
El Regust


SUSANA ARAGÓN
CèNTRIC


ANTONIO SALGUERO
La Masia Sánchez Casal


JORDI CASTÁN
Ona Nuit

CÈLIA SEGURA
Fundació Rubricatus

RAMÓN BATALLA
Cal Ramón
Des de l'any 2012 el Prat compta amb un projecte anual de cooperació al desenvolupament  que esdevé projecte de ciutat durant el període que va de maig a juny, i en el que hi pot participar qualsevol particular o entitat que vulgui aportar diners i d'aquesta manera dóna lloc a que qualsevol persona hi pugui participar, ja sigui a títol individual o col·lectiu.
El projecte i l'entitat que el gestiona són  escollits per acord de la Comissió de El Prat Solidari i pot ser d'alguna de les entitats que la integren o d'una ONG externa.
Durant aquest temps qualsevol organització o entitat del  teixit social de la ciutat pot generar  activitats solidàries, amb la finalitat d'obtenir recursos econòmics  per a aquest projecte o destinar una part  o tota la recaptació d'alguna activitat ja programada regularment per fer aportacions a aquest projecte solidari.


Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera

Des del 2008, la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, ofereix atenció oftalmològica i optometrista a totes aquelles persones que es troben per sota del llindar social i econòmic.  Treballem en l’àmbit local i internacional sempre sota el paraigües del projecte VISIÓ PER A TOTHOM. 
El Dr. Ramon Martí i Bonet, Fundador i President de la “La Fundació Privada Ramon Martí i Bonet contra la Ceguera “juntament amb membres del patronat, va crear aquesta entitat, amb la voluntat de desenvolupar projectes propis per oferir servei oftalmològic a persones que es troben al llindar del benestar social i econòmic, tant en l’àmbit local  com internacional.