Quintotapa L'Hospitalet

Switch to desktop

20. La Pintxoteka

 2,5€    Mar i muntanya

Xampinyons, bacallà, formatge rallat, pa torrat, crema de llet, alls tendres, patata, oli d'oliva i tòfona.

Recepta:

Rossejar 100 grams de bacallà esmollat i sense sal amb oli d'oliva temperat amb una dent d'all. En una cassola posar una patata a bullir incorporant-la al bacallà i triturar amb 100 cl de crema de llet fins a tenir una massa consistent. Netejar el xampinyó amb abundant aigua i llevar el tronc, emplenar amb brandada i fornejar amb formatge rallat.
Salsa d'alls tendres: 25 grams d'alls tendres pelar i trossejar, fregir fins que estem tendres, posar-los en un recipient i triturar amb 80 cl de crema de llet, passar-ho pel xinès per suavitzar la salsa, i rallar una mica de tòfona per aromatitzar.

20-pintxoteca carxofa

  3€    Verdures de l’horta del parc agrari del baix llobregat

Carxofa Prat, coliflor, porro amb crema de formatge a les fines bullis, crema de llet, cebeta i pernil.

Recepta:

Netejar la carxofa i bullir-la amb llimona i 1/2 cullerada de farina, quan estiguin retirar-la del suc i netejar per dins. tallar un porro fins a la part blanca i fornejar amb paper plata embolicat fins que aquest tendre, agafar el coliflor i bullir quatre trossets de llet.
Salsa de formatge a les fines bullis: Formatge a les fines bullis amb una mica de crema de llet, triturar. Col·locar tot com aquesta, i espolvorejar amb encenalls de pernil serrà.

Horari Quinto Tapa:


De 19h a 22h. Dilluns tancat

viagra online kaufen tipps

Sobre L'ESTABLIMENT

Desdejunis, menú diari, especialitat en pintxos bascos, empanades argentines, menú de cap de setmana, pastes, pizzes, parrillada argentina, peixos, carta de tapes i plats variats, menús personalitzats

C. Llobregat, 143. L'Hospitalet

www.lapintxoteka.com
Facebook
Twitter

 

Comenta les tapes!