Quintotapa L'Hospitalet

Switch to desktop

15. Hotel Santos Porta Fira

 3€    Pinxo de pota blava (pollastre i.g.p.) a “l’ast”

Pollastre del Prat sobre cruixent de pa, oli i sal Maldon

Recepta:

Pollastre Pota blava, cruixent de pa, ceba, oli, sal Maldon
- Rostir el Pota blava a l'estil tradicional. Un cop rostit, separem pits i cuixes.
- Separem la pell i ho reservem.
- Esmicolem els pits i les cuixes, reservem.
- Estovem la ceba amb una mica d'oli d'oliva, i afegim la preparació anterior.
- Triturem la preparació i la posem en motllos cilíndrics de 4 cm de diàmetre.
- Introduïm en el centre un pinxo o broqueta, i ho mantenim 6 hores a 4ºC.
- Posem la pell al forn a 180ºC durant 10 min, fins que quedi cruixent.
- Retirem l'excés de greix, piquem la pell a ganivet fins que quedi amb textura de sorra.
- Treiem el pinxo de pollastre del cilindre i l'arrebossem amb la sorra de pell cruixent.
- Amanim amb oli i sal Maldon, i afegim uns dauets de pa cruixent.

15-porta-fira-tapakm 760

  2,5€     Tapioca, Idiazabal i Mediterrània

Llauna de tapioca, amb làmines de bou de mar y formatge Idiazabal

Recepta:

Tapioca, ceps, ceba, nata líquida, formatge Idiazabal, bou de mar.
Bullim la tapioca en abundosa aigua 11 minuts, retirem i refredem en aigua i gel. Reservem.
Bullim el boy de mar sencer 12 minuts i el refredem en aigua i gel. Reservem.
Fem un sofregit amb la ceba, els ceps i l'oli d'oliva verge.
Barregem la tapioca amb el sofregit de ceba i ceps i la nata i deixem reduir, al final afegim el formatge Idiazabal. Ho disposem en una llauna de conserves.
Brasegem el bou de mar, el tallem en 3-4 làmines i ho disposem sobre el rissotto de tapioca, ho acabem amb bastonets de cibulet.

viagra einzeln bestellen

Horari Quinto Tapa:


Del divendres 28 de febrer fins al diumenge 16 de març. Amb els següents horaris: 13h a 16h i 19h a 23h
* Del 20 al 27 de febrer (ambdós inclosos) AQUESTA PROMOCIÓ NO ESTARÀ EN VIGOR

Sobre l'establiment

El Restaurant Spiral de l'Hotel Santos Porta Fira, considerat aquest el millor gratacel del món i guardonat amb el prestigiós premi d'arquitectura Emporis Award 2010, és situat en una de les zones de major expansió econòmica de Barcelona, a l'Hospitalet davant la Gran Via, amb immillorables accessos al centre de Barcelona i l'Aeroport d'El Prat. El nostre Restaurant Spiral ofereix una línia de cuina mediterrània d'autor.

www.hotelbarcelonaportafira.com
Facebook
Twitter

Plaza Europa, 45. L'Hospitalet

Comenta les tapes!