Quintotapa L'Hospitalet

Switch to desktop

12. Establiments Planes

 3€   Pastís de la besàvia farcit de Pota Blava

Pastís d’arròs farcit de Pota Blava rostit amb fruits secs i una base de salsa de romesco gratinat.

Recepta:

Arròs, panses, cansalada ibèrica, llard de porc, ous, pollastre Pota Blava, ceba, pastanaga, picada, xocolata, tomàquet, pinyons, orellons, prunes, brou de pollastre, romesco, calçots, conyac, oli d’oliva verge, sal i pebre.

Arròs: cuinem l´arròs amb el beicon, la cansalada ibèrica, el llard de porc i les panses. Coure uns 10 min. Batre els ous i torrar al forn.

Pota Blava: daurar el pollastre, fregir les verdures, afegir la picada amb el xocolata, el conyac, les prunes, els pinyons, els orellons i el tomàquet. Afegir brou de pollastre i deixar coure.

Salsa romesco: escalivar alls, ceba, nyores, pebrot vermell i tomàquet. Triturar i afegir ametlles, avellanes, oli i vinagre.

12-establiments dau bacalla

  2,5€    Dau de bacallà confitat amb salsa de carxofA PRAT

Bacallà amb salsa de Carxofa Prat i cruixent de pernil

Recepta:

Bacallà, carxofes del Prat, gingebre, brou de verdures, oli d'oliva verge i pernil.
Bacallà: confitar amb oli d'oliva verge.
Crema de carxofes: Coure les carxofes, afegir gingebre, brou de verdures i deixar reduir. Fer cruixent de pernil.

propecia günstig

Horari Quinto Tapa:


Dijous de 10h a 14h
Divendres 10h a14h i 18h a 21h
Dissabte 10h a 14h i 18h a 21h

Sobre l'establiment

El 1963 Josep Planes s’instal·la al mercat de Collblanc amb un comerç de llegums. La seva filla va introduir plats cuinats i actualment els seus néts, especialitzats en hostaleria, segueixen ampliant el negoci elaborant càterings amb noves receptes i diferents maneres d'elaboració. Especialistes en llegums cuits, hostaleria i serveis de càtering.

C/ Progrés 9-11. L'Hospitalet

Comenta les tapes!