Quintotapa

 3€  CAPRICI VERD DEL PARC AGRARI

Mini burguer de cruixent de verdures del Parc Agrari, pinyons i poma, crema de mató, gírgoles en reducció de Pedro Ximénez , sobre pa d'alfàbrega.

Ingredients:

Espinacs, albergínia, carbassó, carbassa, ceba, porro, pinyons i poma. Gírgoles, mató, vi Pedreo Ximénez i panet d'alfàbrega.

El·laboració:

Bullir les verdures i passar-les per la planxa barrejades amb les espècies, preparar les hamburgueses i arrebossar amb pa ratllat. Ofegar les gírgoles, afegir el mató i reduir el Pedro Ximénez. Muntar sobre el panet.

15 Piratas Casa

 2,5€  LA PERLA NEGRA

Mini burguer de botifarró, base de melmelada de bacó, acompanyada de formatge Edam, ou de guatlla i pebrot verd sobre un pa de tomàquet

Ingredients:

Vedella barrejada amb botifarró especiat, melmelada de bacó casolana, formatge Edam, ou de guatlla, pebrot verd i mini panet de tomàquet.

El·laboració:

Barrejar la vedella amb el botifarró, passar per la planxa, preparar la melmelada de bacó, fregir l'ou de guatlla i el pebrot i muntar sobre el panet. 

HORARI:

De dimarts a diumenge de 19 a 24 h. De dimecres a diumenge de 13 a 16 h. Dilluns tancat. Només se serviran a la barra i als barrils.

Sobre l'establiment:

Local tematitzat com un galió enfonsat. Especialitat en hamburgueses d'elaboració pròpia, varietat d'entrepans, plats combinats, amanides.

Facebook
www.piratesburguer.es

Avinguda del Parc, 35-37
Telf.  93 474 39 37

Comenta la tapa!