Quintotapa

 2,5€   PATATES TAPERES AMB TOC D'IBÈRIC

Patata gallega amb base de mozzarella, ou ferrat de corral, encenalls de xoriço ibèric i toc de pebre vermell de La Vera

Ingredients:

Patata gallega, xoriço ibèric gallec, ous de gallina procedents de Galícia, pebre vermell de la Vera, mozzarella, salsa de la casa.

El·laboració:

Fregir les patates, fer una base de mozzarella i afegir les patates per sobre. Escampar un altre toc de mozzarella per sobre de les patates i sal al gust.

Seguidament afegir la salsa de la casa, posar a sobre l'ou ferrat, els encenalls d'ibèric i per acabar empolvorar un toc de pebre vermell de la Vera.

HORARI:

De dimarts a dijous de 9 a 23 h. Divendres de 9 a 3 h. Dissabtes de 12 a 3 h. Diumenges de 12 a 23 h. Dilluns tancat per descans.

Sobre l'establiment:

Nou concepte eat & drink, tapes, burgers, còctels, gins...

Facebook
Carretera d'Esplugues, 62

Telf.  670 933 872

Comenta la tapa!