Webs de l'AGT:

Qui som

"Generant economia amb la gastronomia, els productes de proximitat i de temporada, i el turisme"

Nascuda a l'any 2009, l’AGT comença a caminar amb la publicació d'una guia de restaurants del Prat

Des de la seva gestació, l'associació va apostar per fomentar el consum de la restauració i generar economia productiva mitjançant la gastronomia i el turisme de les ciutats de la perifèria, especialment en una situació com l'actual, que ens exigeix trobar noves formes per impulsar projectes, així com per innovar i impulsar el consum de proximitat.

"Apostem per fomentar el consum de la restauració i generar economia productiva mitjançant la gastronomia i el turisme de les ciutats de la perifèria."

El Prat és el punt de referència, però al darrers anys el projecte ha crescut altres ciutats del Baix Llobregat i de l'àrea metropolitana, contextos urbans amb nombrosos bars i restaurants, però on en aquests últims anys han aparegut nous locals gastronòmics, una cuina més innovadora i actual.

Aquesta és la línia de treball de l'entitat, veient les possibilitats que creixen al voltant de la gastronomia basada en el producte de proximitat i de temporada. L’Hospitalet de Llobregat, Gavà i Cornellà ja han acollit activitats con el QuintoTapa, el FiraTapa, el Mercat de Pagès, en aquesta línia que uneix productors, restauradors i consumidors, un triangle virtuós sobre el que caminen les noves tendències turístiques i gastronòmiques del futur.


Nascuda a la fi de l'any 2009, l’AGT va començar a caminar amb la publicació d'una guia de restaurants del Prat de Llobregat"
Subscriu-te al butlletí i rebràs puntualment totes les nostres novetats
captcha