Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

32. SINFONIA HOTEL CIUTAT DEL PRAT

APERITIU Xarrup de crema de carbassa del Parc Agrari amb gamba
PRIMER Tempura de verdures del Parc Agrari i salsa romesco
SEGON Timbal de Pota Blava amb Carxofa Prat i parmentier o Molls a la planxa amb tomàquet i alfàbrega
LES POSTRES Brownie amb cor de Carxofa Prat
BEGUDA 1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Xarel·lo (Castellroig) / Vi Negre Atrium Merlot (Miguel Torres)

PREU: 34€

RECEPTA

Nom del plat:
Timbal de Pota Blava Pota Blava amb carxofes amb parmentier

Elaboració:
Rostim el Pota Blava a baixa temperatura amb unes branques de canyella, llorer i abundant ceba fins que ens quedi el Pota Blava i la ceba daurada a continuació el desossem, netegem les carxofes deixant el cor i els tallem a quarts, els confitem i a continuació barregem amb el Pota Blava.
La patata, ceba i bacó ben fregit, crema de llet i puré de patates i formatge parmesà per gratinar
La salsa aprofitant els ossos del Pota Blava i el suc amb la ceba i deixarem que bulli, el colarem tot i lligarem
Muntatge: amb un cercle fiquem el Pota Blava, el puré i el gratinem, decorem el plat i bon profit
 
02

Xef: JOAN FIGUERAS
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 15.30 h i de 20 a 22.30 h sota reserva
Direcció: Avda. Remolar, 46 EL PRAT
Tel. 933.788.333
Facebook
Twitter
Instagram