Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

31. SERGI DE MEIA

MENÚ DEGUSTACIÓ
· Bunyols de Pota Blava i formatge (Coixiña a la catalana)
· Guisat de Carxofa Prat, cloïsses i romesco
· Macarró farcit de Pota Blava, llamàntol i crema de Carxofa Prat
· Mandonguilles de Pota Blava amb xocolata i Carxofa Prat
· Gelat de Carxofa Prat i calçot, cacao, Carxofa Prat confitada i cítrics
BEGUDA 1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Vinya sota el bosc (Bolet) / Vi Negre Ull de llebre (Can Marlés)

PREU: 40€

RECEPTA

Nom del plat:
Coxinhas de frango

Ingredients:
Per la massa: Aigua, brou de Pota Blava, farina, mantega, sal
Pel farcit: Pit de Pota Blava, cuit i tallat petit, cebes picades, all picat, tomàquet triturat, oli d’oliva, sal, pebre vermell picant
Per la pastina de fregir: Clares d’ou petites, aigua, farina de galeta, farina, sal, oli vegetal per fregir

Elaboració:
Pel farcit, posem a fer un sofregit amb la ceba, l’all i l’oli, un cop està daurat, afegim el tomàquet i la sal, que quedi ben reduït. Finalment, afegim el pit de Pota Blava, el pebre vermell i reservem, tastar de sal.
Per la massa, posem la mantega a desfer a foc lent, un cop així, afegim la farina i fem un roux, afegim la sal al gust i seguidament, posem l’aigua i el brou freds, i ho fem bullir, que quedi textura de beixamel.
Afegim el farcit i ho barregem bé, reservem i anem per la pastina de fregir.
Per la pastina, en un bol gran posem l’aigua, la sal i les farines, barregem que quedi una massa homogènia i sense grumolls, finalment, afegim les clares a punt de neu. El farcit ja acabat i fred, en fem boles allargades i les passem per la pasta de fregir, i directes a l’oli, que estarà 180º, les deixem fregir que quedin daurades i després les assequem.
Ja estan llestes per servir, són cruixents i meloses.
Per beure el millor és una cervesa ben fresca o un suc de fruites tropicals amb cachaça
 
02

Gerent:  SERGI DE MEIA
Horari: De dimarts a dissabte de 13.30 a 15.30 h i de 20.15 a 22.30 h
Direcció: c. Aribau, 106 BARCELONA
Tel. 931.255.710
Facebook
Twitter
Instagram
Web: restaurantsergidemeia.cat