Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

30. SAGRISTÀ

APERITIU Capseta de full amb encenalls de Carxofa Prat, all tendre i botifarra negra
PRIMER Flor de Carxofa Prat farcida pilota i granet de mostassa o Amanida de Carxofa Prat i escarola, bacallà i romesco
SEGON Escabetx suau de Pota Blava o Bacallà de quaresma
LES POSTRES Coulant de garrofa
BEGUDA 1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Somiatruites (Ferré i Catasús) / Vi Negre Cap de trons (Ferré i Catasús)

PREU: 27€

RECEPTA

Nom del plat:
Escabetx suau de Pota Blava

Ingredients:
Pota Blava, ceba, alls, tomàquet secs, farigola, llorer, romaní, pell de taronja, vi blanc, vinagre de vi, oli d’oliva, boles de pebre

Elaboració:
Amb una cassola posarem primer un terra de ceba mal tallada. Després el Pota Blava tallat a mitjos quarts. A sobre tots els altres productes.
Per últim la part líquida a parts iguals i acabarem de cobrir el Pota Blava amb aigua. Un cop la cassola està preparada, la posem al foc petit durant unes 2 hores.
És molt import fer aquest plat amb molt d’amor
 
02

Xef: JOSEP SAGRISTÀ
Horari: Divendres i diumenges de 13 a 16 h.
Direcció: c. Nou, 23 · c. Riu, 50. SANT VICENÇ DELS HORTS.
Tel. 936.561.002
Facebook
Twitter
Instagram
Web: sagrista.net