Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

27. RASOTERRA

MENÚ DEGUSTACIÓ VEGETARIÀ
· Crema de coliflor, all negre, xips de carxofa Prat
· Farinata de cigrons, carxofa Prat marinada, nyameres del Pirineu
· Maitake a la planxa, pesto de col lombarda
· Carxofa Prat al forn, picada d’avellanes de Reus, estofat de llenties
· Risotto d’alga còdium i espàrrecs
· Ceviche de mango i magrana amb gelat de llima i coriandre
· Trufa de xocolata, oli, sal i pell de llima

BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Rubén Parera Clar (Finca Parera) / Vi Negre Rubén Parera Fosc (Finca Parera)

PREU: 30€

 
02

Xef: ÁNGEL LAGUNA
Horari: De dimarts a diumenge de 19 a 23 h • Dissabte i diumenge, de 13 a 16 h i de 19 a 23 h
Direcció: C. Palau, 5 BARCELONA
Tel. 933.186.926
Facebook
Twitter
Instagram
Web: rasoterra.cat