Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

25. NIU D’OR

APERITIU Amanida tèbia de pèsols del Parc Agrari i carpaccio de Carxofa Prat amb roastbeef, Neu del Cadí i vinagreta de festucs
PRIMER Consomé de Pota Blava amb els seus wonton, tronxos de Carxofa Prat i fetge micuit
SEGON Pota Blava amb botifarra de pagès, ceps, pinyons i parmentier de nyàmera
LES POSTRES Coulant de Carxofa Prat i xocolata blanca amb gelat de tòfona i vainilla
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Calcari (Parés Baltà) / Vi Negre Mas Elena (Parés Baltà)

PREU: 30€

RECEPTA

Nom del plat:
'Platillo' de Pota blava amb botifarra de pagès, ceps, pinyons i parmentier de nyàmera

Ingredients:
Un Pota Blava Pota Blava, una ceba, una botifarra de pam, 150grs ceps, mig quilo nyàmera, rovell d'ou, all, parmesà en pols, 250ml crema llet, 20 grs pinyons

Elaboració:
Rostim el Pota Blava i la botifarra, retirar la boti i afegim la ceba amb el Pota Blava i que es cuini a foc ben lent fins que sigui tendre. En una paella a part saltar els ceps.
Bullim la nyàmera i quan sigui tova la colem i la triturem amb una dent d'all, el rovell, crema de llet i parmesà en pols. Ja només quedarà emplatar-ho.
 
02

Xef: JULI ALCORIZA
Horari: De dilluns a dissabte de 13.15 a 15.30 h
Direcció: Baltasar d’Espanya, 40 SANT JOAN DESPÍ
Tel. 933.733.001
Facebook
Instagram