Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

24. MEDITERRANEO HOTEL TRYP AEROPUERTO

APERITIU Escabetx de Carxofa Prat, ceba i all tendre
PRIMER Mousse de bacallà en mil fulles caramel·litzades i gelatina de Piquillos
SEGON Calamarcets farcits de Pota Blava i alls verds o Secret ibèric amb trinxat i Carxofa Prat
LES POSTRES El nostre timbal de poma
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Ermita d’Espiells (Juvé i Camps) / Vi Negre Viña Vental Negre (Viña Vental)

PREU: 28,5€

RECEPTA

Nom del plat:
Calamarcets farcits de Pota Blava i alls verd

Ingredients:
4 calamarsets frescos
100 g de pit de Pota Blava
2 caps de gambes

Elaboració:
Elaborarem una farsa amb el Pota Blava, amb la qual omplirem els calamarsets.
Farem una salsa americana, farem un guissat amb els mateixos i servirem
 
02

Xef: ISIDORO RAMOS
Horari: De dilluns a divendres 13 a 15:30 h.
Direcció: Plaza del Estany S/N (Polígon Mas Blau) El Prat
Tel. 933.781.000
Facebook
Twitter
Instagram
Web: melia.com