Webs de l'AGT:
Catalan English Spanish

23. MASÍA SÁNCHEZ CASAL

MENÚ DEGUSTACIÓ
· Xips de verdures del Parc Agrari i pa amb tomàquet
· Pèsols o Faves del Parc Agrari i papada de Porc ibèric amb consomé de pernil a la menta
· Carxofa Prat farcida amb ou de guatlla i patata vermella del Prat, la nostra versió de la truita del segle XXI
· El Calçot del Parc Agrari en tempura
· Cresta farcida de bledes del Prat i Keemche sobre la seva crema
· Caneló de patata farcit de Pota Blava guisat a l’antiga amb reducció de vi de missa o Rajada amb all i oli d’all negre, salicornia i ficoide glacial
LES POSTRES
· Brownie de xocolata blanca amb pipes de carbassa del Parc Agrari i sorbet de pastanaga o Pissarra de fruita fresca de temporada
BEGUDA  1 quinto i 2 copes do Penedès o 2 cerveses San Miguel Selecta
Vi Blanc Pere Olivella Negre Chardonnay (Pere Olivella Rovira) / Vi Negre Mas Suau (Ferré i Catasús)

PREU: 32€

RECEPTA

Nom del plat:
Caneló de patata i Pota Blava guisat a la manera tradicional amb reducció de vi de misa

Ingredients:
Patata, Pota blava, Vi de misa, ceba, pastanaga, all, pebre, vi ranci, oli d'oliva, llorer, romaní, farigola, canyella, nap i porro, mantega, sal i pebre

Elaboració:
Amb el Pota blava, les verduretes i Boquet graní amb les herbes fem un guisat, amb el vi ranci fem una reducció i afegim una gran quantitat d’aigua pel temps que estarà coent el Pota Blava i per aprofitar el líquid restant per fer la salsa amb la reducció del vi de missa. Amb la patata pelada i tallada molt primeta l'estendrem amb una safata i la courem al forn amb una mica de mantega sal i pebre. El resultat serà la base per embolicar el canaló amb el Pota Blava triat i net dels ossos.
 
02

Xef: ANTONIO SALGUERO
Horari: De dilluns a diumenge de 13 a 16 h. 
Direcció: Dins de la Academia de Tennis Sánchez Casal, a la C-31, km 191 EL PRAT.
Tel. 615.453.780
Facebook
Twitter